INSCRIPCIONS OBERTES ALS CLUBS DE LECTURA DE LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS, AL LICEUBIB I A LES NOVES PROPOSTES D’AQUESTA TEMPORADA: el Club de lectura Infantil “Triallibres” i el Club de lectura Feminista

INSCRIPCIONS OBERTES ALS CLUBS DE LECTURA DE LES BIBLIOTEQUES MUNICIPALS, AL LICEUBIB I A LES NOVES PROPOSTES D’AQUESTA TEMPORADA: el Club de lectura Infantil “Triallibres” i el Club de lectura Feminista

La Xarxa de biblioteques de Vilanova i la Geltrú obre la temporada 2023-2024 amb una àmplia oferta de clubs de lectura per a tots els públics i gustos. Enguany les biblioteques ofereixen la possibilitat de donar suport a aquelles entitats o ciutadans que vulguin desenvolupar un Club de lectura.

 

 

 

 

 

 

 

Les propostes de Clubs de lectura i activitats afins creixen any rere any a la Xarxa de Biblioteques Municipals de Vilanova i la Geltrú.
Per la temporada 2023-24 s’afegeix la proposta Club de lectura Infantil “Triallibres”, que s’adreça a infants de 4t a 6è de primària, i el Club de lectura Feminista, per a públic adult.
La biblioteca Joan Oliva ofereix sis clubs de lectura:
· Club de lectura La Crisàlide a càrrec de l’escriptora vilanovina Maria Rosa Nogué. Un dimecres al mes i la data d’inici serà el dimecres 18 d’octubre a les 17:30h.
* Inscripcions
· Club de lectura L’Oliva Negra, a càrrec de Xavier Borrell, especialista en gènere negre. Els membres del club es troben un dijous al mes i la data d’inici serà el dijous 19 d’octubre a les 17:30h.
* Inscripcions
· Club de lectura en Francès (nivell intermig-alt) a càrrec d’Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. Els membres del club es troben un dimarts al mes a les 16:30 h. La primera sessió tindrà lloc el dia 17 d’octubre.
* Inscripcions
· Club de Lectura Fàcil en Francès (nivell inicial) a càrrec d’Esther Bruna, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG. Els membres del club es troben un dimarts al mes a les 16:30 h. La primera sessió tindrà lloc el dimarts 10 d’octubre.
* Inscripcions
· Club de Lectura Fàcil en Català a càrrec de Lourdes Escrigas, treballadora de la Xarxa de Biblioteques Municipals de VNG, en col·laboració amb el Servei de Català del Garraf i de Vilanova i la Geltrú. La primera sessió serà el dilluns 6 de novembre a les 16:30h.
* Inscripcions
· Club de lectura Feminista a càrrec de Mireia Vidal, especialista en literatura feminista. Les trobades seran un dimarts al mes a les 18h i la primera sessió tindrà lloc el dimarts 3 d’octubre.
* Inscripcions
· Club de lectura Infantil “Triallibres” a càrrec de Laura Jacas, professora de secundària i especialista en literatura infantil i juvenil. S’adreça a estudiants de 4t a 6è de primària amb ganes de descobrir noves lectures. Les trobades seran un dissabte al mes a les 17.00h i la primera sessió tindrà lloc el dissabte 30 de setembre.
* Inscripcions
La biblioteca Armand Cardona ofereix cinc clubs de lectura: Adults, Anglès, Ciència-ficció, Teatre i Còmic infantil, a més del LiceuBib:
· Club de lectura d’Adults a càrrec de l’escriptora vilanovina Mercè Foradada. El club es troba un dissabte al mes a les 17.30h. Primera trobada dissabte 28 d’octubre.
* Inscripcions
· Club de lectura en Anglès a càrrec de Jess Godino, graduada i professora d’anglès. S’adreça a joves i adults que vulguin practicar la lectura en anglès. Les trobades són un dissabte al mes, iniciant-se el dissabte 14 d’octubre a les 10.15h.
* Inscripcions
· Club de lectura de Ciència-ficció a càrrec de Victòria Ortiz, especialista en el gènere. El club es troba un dilluns al mes a les 18.00h. Primera trobada el dilluns 9 d’octubre.
* Inscripcions
· Club de lectura ‘Llegir el teatre’ a càrrec d’Àlex D. Capo, dramaturg. És una proposta que s’adreça a les persones que els agrada el teatre i combina la lectura amb el visionat d’algunes de les obres tractades.
El club es troba un dijous al mes a les 18:00h. La primera trobada serà el dijous 26 d’octubre.
* Inscripcions
· Club de lectura de Còmic infantil a càrrec de Bea Garcés, especialista en còmic. S’adreça a estudiants de 4t a 6è de primària als que els hi agradin els còmics i vulguin descobrir nous títols i autors. El club es trobarà us dissabte al més a les 11.00h. La primera trobada serà el dissabte 21 d’octubre.
* Inscripcions
· LiceuBib a càrrec d’Isabel Pla, música i professora de l’Escola Conservatori Municipal de Música Mestre Montserrat. Acció pensada per conèixer les obres que es representaran al Gran Teatre del Liceu al llarg de la temporada 2023/24. Enguany la primera xerrada estarà dedicada a la soprano i cantant d’òpera Victòria dels Àngels, de la que enguany es commemora el centenari del seu naixement. Les trobades es fan un divendres al mes a les 18.00h, sent la primera el divendres 20 d’octubre. Amb la col·laboració del Servei de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya i el Gran Teatre del Liceu de Barcelona.
* Inscripcions
Les inscripcions per aquests clubs s’obriran el dimecres 13 de setembre i es poden fer mitjançant el formulari de cada club o presencialment a la biblioteca corresponent.
Les inscripcions seran ateses per ordre d’arribada i fins omplir l’aforament de cada club.
A banda d’aquesta àmplia oferta de clubs de lectura les biblioteques municipals també oferiran enguany suport per que aquelles entitats o ciutadans que vulguin desenvolupar un Club de lectura pel seu compte tinguin la col·laboració a l’hora de disposar dels documents. Per a més informació us podeu posar en contacte amb la biblioteca.

12/09/2023