Vine a conèixer l'Espai Jove de la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver

Vine a conèixer l'Espai Jove de la Biblioteca Sant Antoni-Joan Oliver

Autor: Mireia Gustems

Aquest Espai Jove està format per set seccions:

Diàlegs. Conjunt de llibres molt variats que tracten l’adolescència com a etapa de la vida, amb totes les seves virtuts i complexitats. Inclou manuals pràctics, llibres d’opinions, sobre dubtes, de preguntes i respostes, on tothom hi diu la seva. 

Testimonis. Què tenen en comú l’Albert Casals i la Greta Thunberg? Doncs, entre d’altres coses, que tots dos comparteixen aquesta secció, ja que són joves i tenen molt a explicar-vos: experiències pròpies que us ajudaran a obrir-vos al món i a participar-hi d’una manera crítica i activa. 

Salut. Hi trobareu tot allò relacionat amb el cos en matèria de salut que us pugui ajudar a prevenir, a cuidar-vos i a viure més informats. 

Sexualitats. En aquesta secció hi trobareu llibres que us parlen sobre gènere, relacions sexoafectives, enamorament i amor, identitat i orientació sexual (masturbació, anticonceptius, embaràs, etc.). És a dir, molta informació sobre tot allò que voleu saber. Per a milions de dubtes, milions de respostes! 

Pantalles. Tots els llibres que sorgeixen de les pantalles els podreu trobar aquí. Llibres que parlen d’actors i que ens desvetllen secrets sobre sèries, llibres amb trucs i recomanacions pels aficionats als videojocs i mil històries apassionants escrites per youtubers famosos. 

Formació. Si necessiteu un reforç per als vostres estudis, voleu anar més preparats als exàmens o busqueu consells per aprendre a estudiar millor, sens dubte, aquesta és la vostra secció!

Poesia. Perquè sabem que us agrada la poesia en totes les seves expressions, com la prosa poètica, l’slam, les lletres dels vostres cantants preferits o els poemes dels instagramers que mai deixareu de seguir. Per tot això i més, sabem que no us perdreu aquesta secció. 

08/03/2022