Campanya : T'ho estàs perdent

Campanya : T'ho estàs perdent

La campanya T'ho estàs perdent, pretén promoure una major presència de les dones als mitjans, contribuint així a avançar cap a la plena igualtat, trencar estereotips socials i mediàtics respecte a l'esport femení i posicionar-lo com un contingut d'interès i capaç d'atraure grans audiències.

La campanya també pretén consolidar l'audiència, especialment en infants i adolescents, referents de l'esport femení, ja que sovint només tenen com a referents esportistes masculins.

El lema de la campanya és "Si no veus esport femení, t'estàs perdent la meitat de l'espectacle" La iniciativa consta de diverses peces audiovisuals protagonitzades per esportistes d'elit: Mireia Belmonte, Laia Sanz, Alexia Putellas, Laia Palau i Maria Vicente.

Val a dir que la dona cada vegada fa més esport i de manera més competitiva, però encara hi ha més homes que dones fent esport de manera federada a Catalunya. Tot i que l’exercici de l’esport augmenta en la població femenina, la tendència és la contrària pel que fa a l’esport federat i als estudis relacionats. Actualment hi  ha una proporció d’una de cada quatre, és a dir, de totes les persones federades hi ha un 25% que són dones.

Ves al prestatge d'esports

10/02/2020