Música càlida per animar els vespres d’hivern

Arriba la sisena edició d’Els Vespres d’Hivern, un cicle de concerts gratuïts que se celebra cada mes de febrer al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona. Una experiència musical memorable, que enguany tindrà un format mixt: presencial i virtual. Així, a més del format presencial al Paranimf (amb l’aforament limitat per les mesures sanitàries), els concerts també es podran seguir en directe de manera virtual, amb inscripció prèvia.

Els Vespres d’Hivern celebren la sisena edició amb l’objectiu assolit, any rere any, de donar a conèixer i compartir algunes de les propostes més singulars i carismàtiques de l’escena musical catalana emergent. Enguany, fidel a aquest criteri, la programació inclou dos projectes amb nom propi: Lu Rois i Anna Andreu, que destaquen per la seva sensibilitat i destresa en l’art de fer cançons. Les actuacions tindran lloc els dijous 4 i 18 de febrer, a les 20 h, al Paranimf de l’Edifici Històric de la Universitat de Barcelona.

Tant la reserva d’invitacions als concerts al Paranimf com la inscripció prèvia als concerts virtuals en directe s’han de fer al web d’Els Vespres.

Lu Rois / Dijous 4 de febrer de 2021

La cantant, pianista i compositora sabadellenca presenta Microcosmos, el seu tercer disc. Cançons que orbiten al voltant de la maternitat, en totes les seves vessants, i en què trobem una Lu Rois madura, ferma i transformada, tant en el pla personal com en el líric i musical. Guiada per un estímul iniciàtic i de descoberta, el seu és un cant d’alegria i sensibilitat a la vida nova que s’estrena. Invitacions disponibles a partir del 28 de gener.

 

Anna Andreu / Dijous 18 de febrer de 2021

La colíder del grup Cálido Home debuta ara en solitari amb el disc Els mals costums, un projecte embolcallat de calidesa i màgia, lletres preciosistes i melodies que exhalen bellesa. Un primer disc que ha rebut una bona acollida del públic i que sorprèn per la seva solidesa i aplom. A la veu i la guitarra d’Anna Andreu l’acompanya en directe, a la bateria, Marina Arrufat. Invitacions disponibles a partir del 11 de febrer.

 

El cicle té la col·laboració de Moritz. La direcció artística i coordinació són a càrrec de Mireia Madroñero, i Bankrobber s’ocupa de la producció.

 

  A les biblioteques trobaràs:

Clarobscur / Lu Rois
Els Mals costums / Anna Andreu

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 25-01-2021 Última actualització 13-06-2022