Festival de cinema i esport : BCN Sports Film 2017

Entre els dies 8 i 12 de maig de 2017 es va celebrar la vuitena edició del BCN Sports Film. És un festival de cinema esportiu que ha crescut els últims anys. Es van inscriure 400 pel·lícules de 40 països diferents, a la secció oficial van concursar 80 de diferents.

Cada edició que passa el festival té més espais de projecció i en aquesta ocasió les biblioteques Ponent de Sabadell i Districte 5 de Terrassa han acollit dues sessions cadascuna. Es tracta de dues biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals amb fons especial d'esport i que a més formen part d'aquest prestatge.

Un total de quatre curtmetratges i dos pel·lícules documentals s'han presentat al públic en aquestes dues biblioteques. 

 

The long distance és la pel·lícula documental que podràs veure dimecres 10 de maig a les 19 hores a la Biblioteca Ponent de Sabadell. 

THE LONG DISTANCE

Alemanya, 2016
93’ . Documental. Marató. Direcció: Daniel Andreas Sager
Idioma original: Alemany. Subtítols : Català.

Una camperola de Kènia i un pastor, corredors de llarga distància, volen fugir corrents de la pobresa. Amb l’ajuda d’un cercatalents d’atletes alemany, tenen l’esperança de poder-se guanyar la vida corrent maratons per Europa.

 

Gigantes descalzos és la pel·lícula documental que podràs seguir a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa el dia 11 de maig a les 18.30 hores. Ha estat guardonada en aquesta edició del festival.

GIGANTES DESCALZOS

Mèxic, 2017
65' . Documental, Bàsquet. Direcció: Iván Roiz Pereda, Álvaro Priante
Producció: Holidays Films, MM4 Producciones
Idioma Original: Espanyol i Triqui. Subtítols: Espanyol

A les valls de la regió Triqui, un grup de nens i nenes indígenes fa anys que guanyen campionats de bàsquet arreu del món, superant les dificultats de la muntanya i convertint-se en la principal font de desenvolupament i esperança per a la seva comunitat.

 
 

MENS SANA IN CORPORE SANO : quan l'esport es converteix en estil de vida. Sota aquest epígraf s'agrupen el quatre curtmetratges que es passaran el dia 10 de maig a  la Biblioteca Districte 5 de Terrassa a les 18.30 hores i el dia 11 de maig a la Biblioteca de Ponent de Sabadell a les 19.00 hores. 

Algunes fotografies de les sessions:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 22/05/2017 10:54 h. Data de modificació: 22/01/2021 11:00 h.