Aquest estiu se celebren els Jocs Olímpics de Tòquio 2020, un any més tard del previst a causa de la pandèmia de la Covid-19. El comitè organitzador va decidir mantenir el nom original, malgrat que finalment la cita esportiva tindrà lloc del 23 de juliol al 8 d’agost de 2021.

Més de 30 edicions dones per a moltes històries, curiositats i protagonistes que han trascendit al llarg del temps.

Els que no hi són

Sembla que a Tokio hi hagi reunits a hores d’ara totes els esportistes d’elit. Els millors fondistes, les millors tenistes, les millors atletes, els arquers amb més punteria... Però no. Hi ha alguns noms que segur que molts heu trobat a faltar a les graelles: Rafa Nadal, Roberto Bautista, Kenenisa Bekele, LeBron James, Julien Alaphilippe, Serena Williams... I és que l’esport professional no és la cosa més fàcil del món. Un calendari molt atapeït de competicions, l’obligatorietat d’estar sempre en el millor estat de forma, no fer cap concessió a les dietes, ... i finalment haver de descartar campionats per poder-se recuperar.
Renunciar a participar en uns Jocs Olímpics deu ser unes de les decisions més difícils per un esportista. No participar-hi per no assolir la marca mínima per poder fer-ho ha de ser molt frustrant. Però... i el goig de veure els Jocs des del sofà de casa com fem la majoria de mortals?
La pregunta d’avui no va precisament de renuncies...

Data de creació: 23/07/2021 Última actualització: 26/07/2021

  Vés al prestatge:

Data de creació: 15/07/2021 Última actualització: 15/07/2021