Esports

BCN Sports Film 2017

Entre els dies 8 i 12 de maig de 2017 se celebrarà la vuitena edició del BCN Sports Film. Es tracta d’un festival de cinema esportiu que ha anat creixent any rera any fins a convertir-se en el més important del món de temàtica esportiva.

Hi ha 40 paísos representats per més de 400 pel·lícules inscrites de les quals competiran a la secció oficial del festival prop de 80.

El festival cada cop té més espais de projecció i a les dues ja consolidades del Museu Olímpic i de l'Esport i la Sala Àmbit Cultural del Corte Inglés de Porta de l'Àngel s'afegeixen set espais més. L'any 2010 va tenir lloc la primera edició del festival amb només 4 seus. Aquest augment d'espais de projecció al llarg dels anys és una prova més de la trascendència actual d'aquest festival. Totes les projeccions del festival són de caràcter gratuït.

BCN Sports Film 2017 a... Dues biblioteques de la Xarxa!!

La Biblioteca de Ponent de Sabadell i la Biblioteca Districte 5 de Terrassa són seus del festival, per primer cop en aquesta edició. Es tracta de dues biblioteques de la Xarxa de Biblioteques Municipals amb fons especial d'esport, a més formen part d'aquest prestatge. Un total de quatre curtmetratges i dos pel·lícules documentals es presentaran al públic en aquestes dues biblioteques. A continuació presentem una petita fitxa de cadascuna de les sis obres i el tràiler de cinc de les sis produccions:

The long distance és la pel·lícula documental que podràs veure dimecres 10 de maig a les 19 hores a la Biblioteca Ponent de Sabadell. 

THE LONG DISTANCE

Alemanya, 2016
93’ . Documental. Marató. Direcció: Daniel Andreas Sager
Idioma original: Alemany. Subtítols : Català.

Una camperola de Kènia i un pastor, corredors de llarga distància, volen fugir corrents de la pobresa. Amb l’ajuda d’un cercatalents d’atletes alemany, tenen l’esperança de poder-se guanyar la vida corrent maratons per Europa.

 

Gigantes descalzos és la pel·lícula documental que podràs seguir a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa el dia 11 de maig a les 18.30 hores.

GIGANTES DESCALZOS

Mèxic, 2017
65' . Documental, Bàsquet. Direcció: Iván Roiz Pereda, Álvaro Priante
Producció: Holidays Films, MM4 Producciones
Idioma Original: Espanyol i Triqui. Subtítols: Espanyol

A les valls de la regió Triqui, un grup de nens i nenes indígenes fa anys que guanyen campionats de bàsquet arreu del món, superant les dificultats de la muntanya i convertint-se en la principal font de desenvolupament i esperança per a la seva comunitat.

 
 

MENS SANA IN CORPORE SANO : quan l'esport es converteix en estil de vida. Sota aquest epígraf s'agrupen el quatre curtmetratges que es passaran el dia 10 de maig a  la Biblioteca Districte 5 de Terrassa a les 18.30 hores i el dia 11 de maig a la Biblioteca de Ponent de Sabadell a les 19.00 hores. 

NAMESAKE

Filipines, 2016
10’ 30’’. Ficció. Bàsquet. Direcció: Eugenio José Sebastian. 
Idioma original: Filipí. Subtítols: Català 

En Rey Dunne, capità de l’equip universitari de bàsquet, és fill adoptiu de James Dunne, llegenda del bàsquet professional recentment traspassat. Les pressions per guanyar el campionat i jugar bé davant dels cercatalents afegeixen més angoixa al seu gran repte: portar el pes del nom del seu pare.

IN OUR COUNTRY

Alemanya, 2016
29’ 52’’ . Ficció . Futbol. Direcció: Louisa Wagener
Idioma original : Alemany. Subtítols : Català 

En Tekle, un refugiat eritreu de dinou anys, arriba a Alemanya després d’un ardu viatge pel desert libi. Per ajudar la seva família s’incorpora a un equip de futbol rural a Baviera, però es nega a acceptar que no té prou talent per convertir-se en una gran estrella del futbol.

 

 

MILK RACE: ON AND ON

Regne Unit, 2015
7' 11''. Documental . Ciclisme. Direcció: Steven Green
Idioma original: Anglès. Subtítols : Català

Dos excampions reviuen les curses ciclistes de la Tour of Britain Milk Races dels anys seixanta i intercanvien anècdotes dels defalliments i les rivalitats que hi tenien lloc. L’un s’ho va passar d’allò més bé, però l’altre va haver de decidir fins on havia d’arribar la seva carrera esportiva. 

LOS HOMBRES DE VERDAD NO LLORAN (REAL MEN DON'T CRY)

Espanya, 2017
19’ . Ficció. Hoquei sobre gel. Direcció: Lucas Castán
Idioma original: Castellà. Sense subtítols

Un pare, un fill i l’hoquei sobre gel com a passió. I una dura realitat a la qual hauran de fer front.

 

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació: 03/05/2017 Última actualització: 22/01/2021