Espais naturals

Fotografia nocturna

ake1150sb / istock.com

La fotografia nocturna és una de les disciplines que més passions aixeca, i no és per menys, tenint en compte els resultats increïbles que es poden arribar a aconseguir. 

Aprèn a fer fotos de nits estelades, pluges de meteorits, esteles de llums de cotxes, preciosos capvespres marítims, focs artificials, light painting i demés fotografia nocturna...

La millor època de l'any? Sense dubte, l'estiu! La temperatura és agradable, els cels estan generalment descoberts i és quan solen tenir lloc les "Llàgrimes de Sant Llorenç" que tant ens agrada presenciar.

El millor moment del mes? les nits de lluna nova (perquè de fet no hi ha lluna). El cel està més fosc i això suposa un avantatge!

El 16 d'agost i el 15 de setembre de 2023… són les properes llunes noves que viurem.

Una altra cosa a tenir en compte és la contaminació lumínica. Et recomanem que vagis a un parc natural, lluny de la ciutat. Si no tens aquesta posibilitat, també pots fer paisatge nocturn urbà.

Amb aquesta selecció de llibres descobriràs tots els secrets per iniciar-te i aprofundir en la fotografia nocturna: els seus materials, els seus trucs, la seva tècnica...

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 31-07-2019 Última actualització 10-08-2023