Espais naturals

1er Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana

1er Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla CatalanaAquest any 2018 veurà el naixement del 1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana (COTPC), que té la finalitat de presentar la feina que els diferents investigadors, grups ornitològics i entitats estan fent arreu d'aquest territori que abasta zones amb força lligams culturals i lingüístics, a més d'una ubicació geogràfica de gran interès per a l'estudi dels ocells.

El lema del COTPC en aquest primer any és "L'ornitologia a casa nostra: què s'està fent al territori?", reflectint la voluntat de fer un primer recull exhaustiu o síntesi dels treballs en curs en tot l'àmbit de les terres de parla catalana.

En aquesta primera edició, el Museu de Ciències Naturals de Barcelona posa a disposició del congrés les seves instal·lacions per les xerrades, presentació de pòsters, tallers i, en definitiva, per proporcionar la infraestructura per al bon desenvolupament de l'esdeveniment, a més d'aportar el coneixement i l'experiència en l'organització de congressos científics.

El COTPC tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 d'octubre de 2018 al Museu de Ciències Naturals de Barcelona i està organitzat per l'Institut Català d'Ornitologia (ICO), el Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya d'Andorra (CENMA), el Grup Balear d'Ornitologia (GOB), la Societat Ornitològica de Menorca (SOM), el Grup AU i el Museu de Ciències Naturals de Barcelona.

La inscripció és oberta a tothom, més informació al web del 1r Congrés d'Ornitologia de les Terres de Parla Catalana.

 

Programes de seguiment d'ocells, SOCC i SYLVIA, a la Xarxa de Parcs Naturals:

En el marc del Congrés, l'Institut Català d'Ornitologia oferirà una xerrada titulada “15 anys de seguiment d'ocells als parcs de la Diputació de Barcelona: com donem a conèixer i utilitzem els seus resultats?”, signat pels tècnics involucrats en el convenis de seguiment existents entre la Xarxa de Parcs Naturals i l’ICO.

Més informació a la pàgina Programes de seguiment d'ocells: SOCC i SYLVIA a la web Conservació de la biodiversitat a la Xarxa de Parcs Naturals.

 

  A les biblioteques trobaràs:

  Més cerques al catàleg Aladí:

  Selecció de webs:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 11-10-2018 Última actualització 28-09-2020