Selecció de webs

Selecciones de webs(30)
No hay resultados
— 20 elementos por página
Mostrando el intervalo 1 - 20 de 30 resultados.
Biografías y vidas
Promedio (0 Votos)
Base de dades de biografies de personatges famosos històrics i actuals. Es pot buscar per mitjà d'un cercador o per l'índex alfabètic.
Anesvad
Promedio (0 Votos)
Web que promou projectes solidaris per promoure la salut dels infants a tot el món. Es defenen els drets humans fonamentals.
Coneix els teus drets
Promedio (0 Votos)
S'expliquen amb 20 vídeos curts cadascun dels 20 drets que té l'infant.
La Vila dels drets dels infants
Promedio (0 Votos)
A través d'un mapa i sota registre pots s'accedeix a diferents espais d'aquesta vila on aprendre a través del joc sobre els drets dels nens.
Enrédate
Promedio (0 Votos)
Mitjançant personatges coneguts pels nens es promouen els drets dels infants als centres educatius.
Caritas
Promedio (0 Votos)
Aquesta entitat, que depèn de directament de la Conferència Episcopal espanyola, du a terme un seguit de tasques d'ajut a col·lectius en situació de pobresa extrema i marginalitat, que inclou àmbits com ara alimentació, allotjament, recerca de...
Centro de Investigaciones Sociólogicas (CIS)
Promedio (0 Votos)
El Centro de Investigaciones Sociologicas, a més de fer estudis electorals, també fa tot tipus d'estudis relacionats amb població en format de barometres o enquestes.
Unstats - Estadístiques de les Nacions Unides
Promedio (0 Votos)
Web de l'ONU on hi ha estadistiques de tot tipus, organitzades per tematiques variades que comprenen des d'economía fins a medi ambient, passant per demografia i indicadors socials Útil per a tot tipus d'estudiants i investigadors, ja que les...
Consell Evangèlic de Catalunya
Promedio (0 Votos)
Federació de les esglèsies evangèliques a Catalunya
Cristianisme i Justícia
Promedio (0 Votos)
Reconegut centre d'estudis interdisciplinar que promou la reflexió social i teològicaamb cursos, seminaris, i publicacions. Destaquen els Quaderns que publiquen regularment on es tracten en profunditat temes socials i religiosos de cada moment...
Cercador d'equipaments de Societat. Ciutadania. Famílies
Promedio (0 Votos)
Cercador d'equipaments a disposició de la ciutadania. Equipaments cívics, oficines d'informació a la dona, equips d'atenció a la infància, informació juvenil, punts d'atenció a la ciutadania.
Societat, ciutadania i famílies
Promedio (0 Votos)
Cercador per temes que afecten a la societat. Camps: tipus de document, perfil del ciutadà, departament de la Generalitat.
Departament de Treball, Afers Socials i FamíliesFamília
Promedio (0 Votos)
Secció del departament dividit en àmbits temàtics: demografia, col·lectius amb ris d'exclusió social, persones amb carències. Cadascun dels temes aporten informació exhaustiva essencial pel ciutadà.
Política Social y Consumo
Promedio (0 Votos)
Portal dividit en diferents àmbits d'actuació social: ONGs, gent gran, discapacitats.
Comunitats Catalanes a l'Exterior
Promedio (0 Votos)
Xarxa de delegacions a l'exterior per intensificar la presència de Catalunya a la resta del món a través de diferents àmbits de la societat.
Associació Catalana de Sociologia
Promedio (0 Votos)
Història, organigrama, activitats, congressos, premis i publicacions. Revista Catalana de Sociologia (RCS).
IERMB. Institut d'Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona
Promedio (0 Votos)
Estudi dels hàbits i condicions de vida de la població, victimització, anàlisi i planificació territorial d'infraestructures, equipaments i serveis, mercat de treball, mobilitat i transports, ús i percepció del territori. Revista Papers.
No badis!
Promedio (0 Votos)
Recull de jocs relacionats amb el civisme, la bona educació, la prevenció d'accidents, etc.
El Bebe.com
Promedio (0 Votos)
Lloc web destinat a donar consells pràctics i orientar a pares i mares sobre com tenir cura de nadons. Hi ha articles que aconsellen els pares de temes tan diversos com ara aconseguir que dormin millor o com estimular les seves habilitat manuals.
Bullying
Promedio (0 Votos)
Portal dels mestres i psicòlegs Jordi Collell i Carme Escudé que conté recursos per a orientar a pares i oferir pautes d'actuació per a mestres quan es dóna una situació d'assetjament escolar. Hi ha guies pràctiques, materials de suport i el relat...
— 20 elementos por página
Mostrando el intervalo 1 - 20 de 30 resultados.
Volver