Clubs de lectura

TALK LIKE A NATIVE PROGRAMACIÓ 2020-2021 - Garriga, La. Biblioteca Núria Albó
TALK LIKE A NATIVE PROGRAMACIÓ 2020-2021

 

Et convidem a participar a les sessions de Talk like a native, converses gratuïtes en anglès a la Biblioteca Núria Albó, organitzades conjuntament amb la prestigiosa acadèmia d’idiomes Cambridge School.

Què és “Talk like a native”?

És una trobada on es pot practicar l’anglès. A cada sessió treballem algunes de les frases més inusuals que utilitzen els natius i les posem en pràctica de forma amena i divertida. Les sessions estan moderades per un professor nadiu de l’acadèmia Cambridge School.

A qui va dirigida aquesta activitat?


Aquesta activitat està orientada a persones que tinguin coneixements d’anglès i vulguin adquirir més fluïdesa a l’hora de conversar en aquest idioma.

Quan i on es fa?

Les trobades tenen lloc a la sala de reunions de la segona planta de la Biblioteca els dijous (1 sessió mensual d’octubre a maig)  de 19.30 a 21h.

 

Què cal fer per participar-hi?

Les places són gratuïtes i limitades. L’únic requisit és acreditar un nivell intermedi d’anglès (l’equivalent al títol PET, previ al First Certificate).

Si tens un títol oficial d’anglès, només cal que el presentis a la Biblioteca, i si no en tens, cal fer una breu prova de nivell gratuïta a la seu del Cambridge School de la Garriga (carrer dels Banys, 8-10, Les Galeries). Aquest tràmit només és necessari per a apuntar-se a una primera sessió.

Cal que reservis la plaça de la sessió que t’interessa amb antel·lació. Les places es poden reservar a partir de 21 dies abans de la sessió. En cas que finalment no puguis assistir a la sessió, és important que avisis a la Biblioteca el més aviat possible per tal que una altra persona pugui aprofitar la plaça.

Per a qualsevol dubte sobre aquesta activitat adreça’t a la biblioteca.

 

Sessions octubre 2020 - Maig de 2021

2020

2021

8 d’octubre

14 de gener

5 de novembre

4 de febrer

3 de desembre

4 de març

8 d’abril

6 de maig

  • Adultos

Fecha de actualización: 28/09/2020

Promedio (0 Votos)