Per aquells que s’aventuren a pujar més amunt del Cercle Polar Àrtic, descobriran que el sol no es pon durant un parell de mesos. És el que coneixem com el Sol de Mitjanit. A la part central hi trobem un espectacle de llacs i naturalesa impressionant que t'enamorarà. Alguns d’aquests indrets son els més verges i intactes de tot Europa. I si prefereixes el sud també hi trobaràs naturalesa i el bullici de les ciutats arran de mar. Un conjunt de tarannàs i contrastos que, si pots, et recomanem que gaudeixis en la seva totalitat.

  In libraries you will find:

LLibres

Finlandia / Jesús García, Javier Sanz
 
Finlandia / Mara Vorhees, Catherine Le Nevez, Virginia Maxwell
Finlandia / Andy Symington, Catherine Le Nevez
 
 
Helsinki / Luis Argeo Fernández Álava
 
 

Revistes

  Selection of websites:

  Go to the shelf:

Per conèixer ben bé un lloc, cal conèixer la seva gent. Conèixer com són, els seus comportaments i maneres de ser. És per això que en aquesta pestanya hi hem agrupat un conjunt de materials per saber la història del país i els costums de la seva gent. Persones reservades però molt alegres que t'explicaran i ajudaran en tot el que et calgui.

  Selection of websites:

  Go to the shelf:

Per acabar només ens queda una part molt important de la cultura finesa: la seva literatura. Aquí no només hi trobaràs alguns dels seus autors de renom, sinó que també hi hem afegit algunes històries que estan protagonitzades en aquesta bella terra. A més a més, alguns d’aquests personatges han saltat de les pàgines i les pantalles i disposen del seu propi parc temàtic, com són els Mumin o bé els Angry Birds. Aquests dos parcs els trobaràs al sud del país, estan molt ben valorats pel públic i com totes les propostes que us hem recollit, petits i grans en gaudireu.  

  In libraries you will find:

 
 

 

  Selection of websites:

  Go to the shelf:

Creation date 17-07-2019 Last updated 06-09-2019