Escapada al Marroc

Qui no ha somiat poder veure l’experiència d’una posta de sol entre les dunes, observar els encantadors de serps a les places atapeïdes de gom a gom o regatejar als mercats més exòtics?

Carrerons plens de vida, colors llampants que prenen la teva mirada, olors noves que no acabes d’identificar... Marroc és un destí a només dues hores d’avió que despertarà tots els teus sentits i sensacions. A què esperes?

Benvinguts al Marroc, un país ple de contrastos que atrapa al viatger per tanta diversitat de paisatges.

La porta d’Àfrica, ofereix al viatger indrets i experiències sorprenents com les muntanyes de l’Atles, ciutats ancestrals, deserts de pel·lícula, un conjunt de plats tradicionals sorprenents, i una acollidora hospitalitat.

  In libraries you will find:

  Selection of websites:

  You may also like:

  Go to the shelf:

Les guies del Marroc són ideals per no perdre’t els millors racons i el patrimoni més indispensable. La plaça Djemà-el-Fna, situada al cor de la medina del nucli antic emmurallat, el mercat nocturn de la mateixa plaça, que a la nit es transforma en paradetes de menjar, música i artistes, el soc, amb els estrets carrerons plens de souvenirs, o la mesquita Kutubia són alguns dels punts indispensables que no et pots perdre.

  In libraries you will find:

Marrakech / Andrew Humphreys
Marrakech / Jessica Lee

  Selection of websites:

La gastronomia marroquina és d’una gran riquesa i diversitat. Tenen ingredients frescos i de qualitat, i això es nota al paladar en qualsevol dels seus plats. Estofats fets amb tagín (olles de fang tradicionals fetes a mà), pa artesanal, cuscús elaborat amb espècies de la zona...

I el te amb menta que preparen amb tanta hospitalitat i que, òbviament, és la beguda preferida dels marroquins, símbol de la seva cultura. Te la serviran amb uns preciosos gotets petits de vidre de múltiples colors.

  In libraries you will find:

  Go to the shelf:

Us recomanem un llistat de llibres de dones escriptores d’origen magrebí, que ens ajuden a entendre i reflexionar sobre la identitat, la religió i les seves experiències viscudes.

  In libraries you will find:

Jo també sóc catalana / Najat El Hachmi
Mare de llet i mel / Najat El Hachmi
La Filla estrangera / Najat El Hachmi
L'Últim patriarca / Najat El Hachmi
De Nador a Vic / Laila Karrouch
Leila / Míriam Hatibi, Màriam Ben-Arab

  Selection of websites:

  Go to the shelf:

Pels més aventurers, Marroc és un destí ideal per fer senderisme, trekking o BTT. Llogar un guia amb un burro és una opció habitual al país, que no has de descartar.

  In libraries you will find:

  Go to the shelf:

El Marroc és un destí que es repeteix al llarg de la història del cinema. Hi ha grans produccions rodades en escenaris del Marroc i us seleccionem algunes grans pel·lícules que trobareu a les biblioteques de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona per tal que les pugueu agafar en préstec i us apropeu al Marroc des del sofà de casa.

  In libraries you will find:

Marruecos / Josef von Sternberg
Gladiator / Ridley Scott
Babel / Alejandro González Iñárritu
Destino Marrakech / Caroline Link
Casablanca / Michael Curtiz
La Joya del Nilo / Lewis Teague

  Search the catalog:

  Selection of websites:

  Go to the shelf:

Creation date 09-04-2019 Last updated 15-02-2021