Clubs de lectura 2024/25, al setembre obrim inscripcions!

Clubs de lectura 2024/25, al setembre obrim inscripcions!

El mes de setembre engega de nou la programació anual de la Biblioteca Torras i Bages i els diferents clubs de lectura per adults també arrenquen motors. A partir de dilluns 2 de setembre totes aquelles persones interessades ja podran inscriure-s’hi.
Si ets un apassionat de la lectura i t’agradaria compartir aquesta passió amb altra gent com tu, apunta’t als clubs de lectura!

L’oferta d’enguany compta amb set propostes: anglès, còmic, novel·la negra, poesia, teatre i les Tertúlies Literàries. I, a més, s’incorpora el nou club ‘Llegir dones’ sobre literatura femenina en llengua anglosaxona del segle XIX i principis del XX.

Les inscripcions es podran fer fins el dissabte 14 de setembre a través del formulari que trobaràs a continuació. Recorda que les places són limitades.
Indica primer les teves dades personals i tot seguit selecciona el club de lectura al que t’agradaria participar en primera opció. Marca també els clubs als que et vulguis apuntar en cas que quedessin places lliures. L’adjudicació de places es farà per estricte ordre d’inscripció.
No hi ha limitació en el nombre de clubs en els que es vulgui participar, però prioritzarem la primera opció de totes les persones inscrites fins a cobrir totes les places. En cas de que en quedin de lliures, les omplirem amb la resta d’inscrits en segona opció.

Per inscriure't fes clic al botó següent:

Les inscripcions estaran obertes del dilluns 2 de setembre a partir de les 15h i fins el dissabte 14 de setembre a les 13.30h.

 

Què són els clubs de lectura?
Els clubs són trobades informals a la Biblioteca i que serveixen perquè les persones que han llegit una mateixa obra puguin comentar-la i compartir les opinions, impressions i reflexions que els ha suggerit

Quins clubs hi ha?
Oferim clubs de lectura de moltes tipologies diferents, són els següents:

  • Anglès
  • Còmic
  • Llegir dones
  • Novel·la negra
  • Poesia
  • Teatre
  • Tertúlies literàries

Quan es fan?
Cada club s’organitza de manera diferent. Hi ha clubs que es reuneixen un cop al mes i d’altres bimensualment. Pots consultar els horaris a l’enllaç de cada club.

On es desenvolupen?
Tots els clubs es fan presencialment a la Biblioteca, excepte el de Teatre que tradicionalment es reuneix a l’Escorxador.

21/08/2024