S’amplia el fons de jocs de taula a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

S’amplia el fons de jocs de taula a la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana

En els darrers anys, la inserció de jocs de taula a les biblioteques i la seva gran acollida ha acabat per tornar-los gairebé imprescindibles en aquests espais. A més d’entretenir, també són valuoses eines per treballar les capacitats mentals, motores i comunicatives. És per això que des de la Biblioteca de Santa Eulàlia de Ronçana s’ha dut a terme una revisió i actualització dels jocs de taula, tot ampliant-ne el fons, perquè tothom pugui trobar allò que desitgi.

Actualment es compta amb 52 jocs de taula per satisfer els gustos més selectes. Hi ha jocs destinats al públic infantil, com La escalera encantada o Crazy Eggzs, un joc d’allò més trapella i divertit que farà les delícies de tota la família; jocs d’estratègia com els reconeguts Catan o Carcassonne, on la competitivitat farà que tothom vulgui fer-se amb el major nombre de possessions possible; hi ha jocs per jugar en equip, com Party&Co., i vàries de les seves versions; jocs, com en el cas del celebrat Cielos de metal, per jugar en solitari; jocs inspirats en sèries literàries i/o audiovisuals, com és el cas de Mars Attacks!, The Witcher o Room, que neix de la col·lecció Agus&Monstres… i moltes opcions més que resten a l’espera de ser descobertes i endutes en préstec per les persones usuàries amb més ganes de passar una bona estona entre llibres, cartes i daus.

Recentment, la Biblioteca ha publicat una guia (en digital i en paper) per mostrar tot allò que disposa, on es detallen el títol; l’autoria; l’editorial; la tipologia; l’edat; la durada; la dificultat; el nombre de jugadors; una petita imatge, i una breu descripció. Tots els jocs de taula es poden emportar a casa per un període de 10 dies, amb un màxim de dos exemplars per carnet.

Desgarreca’t la guia i la normativa.

19/07/2024