Torna el Barreja't!

Torna el Barreja't!

Enguany el Barreja't, el cicle de poesia i música de la Biblioteca Joana Raspall amplia la seva programació fins a cinc dies gràcies a la col·laboració de Vilamajor Social Club. Durant cinc divendres seguits, del 28 de juny fins el 26 de juliol, la biblioteca sortirà al carrer per oferir espectacles de petit format a la fresca als jardins entre l'equipament i les Escoles Velles. Tots els espectacles començaran a les vuit del vespre. 

En aquesta tercera edició hi haurà una especial presència de música africana. El cicle començarà (el 28 de juny) amb un concert de cora encapçalat pel griot Ansoumani Kouyaté.

El segon divendres (5 de juliol) serà el torn de Veus de Dones a càrrec de a cantant i actriu Yolanda Sikara i el pianista Segi Rodríguez. Un concert de petit format amb una selecció de cançons que han popularitzat, amb les seves veus, algunes de les dones que han sigut referents en el mon artístic i musical. 

La tercera sessiò (el 12 de juliol) estarà especialment dedicada al públic familiar. La botzina ens oferirà Sons de mar, un concert per a famílies amb infants de 3 a 8 anys en el qual tots junts ens endinsarem dins de l'aigua i descobrirem històries que ens captivaran sorgides de llibres ben coneguts.

El 19 de juliol l'Alícia Molina i l'Òscar Igual ens oferiran  Històries del terrat, un espectacle de narració oral i música en el qual un terrat del barri d’Artigues, de Badalona, prendrà  la paraula en una sessió amb tres veus narratives: el terrat, les històries que s’hi han viscut i les cançons versionades dels Beatles.

El cicle finalitzarà  (el 26 de juliol) amb el concert de Gnawa Djazz a càrrec de Gatzara Quartet, que oferirà un concert de jazz amb arrels marroquines. El vilamajorí Walid Mahmoud és la veu i el guembri d'aquest grup.

Programació del Barreja't 2024

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anteriors edicions del Barreja't

Barreja't 2023

Tras la sombra de Machado, divendres 7 de juliol de 2023, a les 20 h: viatge poètico-musical amb Carles Collado, guitarra espanyola, i Elena Codó, veu.

Celístia, concert poètic, divendres 14 de juliol de 2023, a les 20.15 h: cançons reposades en el temps, inspirades de nit, regalades de dia. Amb Marta Arnaus, veu, i Jordi Bardella, guitarres.

Natura't, divendres 21 de juliol, a les 20.15 h: apropa't i atura't amb Natura't, on la música i la poesia es fusionen en la intimitat. A càrrec de Mercè Miró, flauta i veu, Carolina Segovia, piano, i Carles Ridao, guitarra i veu.

Barreja't 2022

Del negre al blanc, divendres 1 de juliol a les 20 h: recital de poesia fusionada amb rumba a càrrec de Rumbesia.

Costum de viure, divendres 8 de juliol a les 20 h: concert poètic a càrrec de Gemma Fonts i Alfred Guiu.

El gran viatge a l'arc de Sant Martí, divendres 15 de juliol a les 20 h: activitat familiar a partir de 4 anys a càrrec de Laura Asensio i Brian Gilligan.

Ja! Jazz, poesia i spoken word, divendres 22 de juliol a les 20 h: Jazz i poesia amb la Cia Con.Ciencia.


 

21/06/2024