Esports a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa

Una mascota ben especial

La Biblioteca Districte 5 de Terrassa ja té mascota, la Cinqueta. Ha estat creada per l'Anna Clariana (il·lustradora local) El seu nom l'han triat els usuaris infantils mitjançant un concurs i s'ha fet una petita presentació per donar-la a conèixer.

El seu cos incorpora elements esportius com una pilota i uns estics d'hoquei (esport molt terrassenc). S'ha notat que el CD Terrassa Hockey i el Consell Esportiu del Vallès Occidental han col·laborat a l'hora de dissenyar  la figura que d'aquesta manera ha incorporta elements característics del món esportiu local.

A partir d'ara dinamitzarà la secció infantil i també el fons especial d'esports de la biblioteca.

Xerrades i presentacions destacades

Albert Jorquera: Corrent cap a l'imposible

Xerrada amb Albert Jorquera, autor del llibre "Corrent cap a l'impossible" a la Biblioteca Districte 5 de Terrassa. 12 de juny de 2015.

Francesc Xavier Corominas Mainegre : Quadern de viatge...

Al mes de setembre de l'any 2015 es va presentar el llibre Quadern de viatge : de Catalunya al Japó, ho va fer el seu propi autor Francesc Xavier Corominas Mainegre.

Miquel Pucurull: Mai no és tard

Miquel Pucurull va passar per la Biblioteca Districte 5 de Terrassa i es va aprofitar per fer-li una entrevista. Es tracta d'un veterà corredor de maratons, ha fet 45 carreres d'aquest tipus i a més ajuda a malalts de diabetis.

Pots sentir una sèrie de preguntes i respostes relacionades amb aspectes d'aquest tipus de curses.

 

  Go to the shelf:

Creation date 18-05-2017 Last updated 09-07-2018