App's

Fes exercici, informat dels últims resultats o queda amb algú per jugar un partit. Et recomanem diverses aplicacions perquè puguis fer tot això i molt més.

ACB.com

Aplicació oficial de l'ACB per Android. Notícies, vídeos, calendaris, informació dels clubs i plantilles. 

► iOS
► Android

 

ATP/WTA Live

Aplicació oficial de l'ATP, que inclou tots els campionats de tennis, rànquings individuals i de dobles, puntuacions dels partits. També pots seguir els partits en directe, però no inclou els Grand Slam, ja que té la seva pròpia aplicació.

► iOS
                                  ► Android

 

Bicing

Aplicació per trobar les estacions de bicing més properes i consultar la disponibilitat de bicicletes i emplaçaments.

► iOS
 Android

Boxeo/temporitzador intervalos

Comptador de temps simple d'arts marcials i entrenament a intervals. Aquesta aplicació és molt útil per a la boxa, karate, mma, entrenament d'alta intensitat, interval, crossfit, etc.

 Android

Climb Away

Aplicació per iOS que et dóna accés a gairebé 3.000 Escoles d'escalada de tot el món amb la màxima informació, localitzacions precises, fotos... Actualització freqüent per part de la comunitat d'escaladors. 

 iOS

Entrenamiento diario Abdomen*

 Aquesta aplicació forma part d'una sèrie d'aplicacions "Entrenament Diari" (glutis, cama, braços ..) que conté rutines d'exercici diari ràpides i efectives per a homes i dones.

 iOS
 Android

Esports3

 Aplicació del portal d'esports de TVC. Directe dels partits de la Champions League, notícies esportives, vídeos i programació del canal Esport3.

► iOS
 Android

 

Eurosport:

Aplicació que et permet veure amb detall els resultats de qualsevol esport, inclou esquí alpí i patinatge artístic. Estan ordenats per competicions i de manera molt visual.

► iOS
► Android

 

FCB 

 Aplicació oficial del FC Barcelona amb tota la informació del club i els jugadors: fitxes, història, palmarès, etc. 

► iOS
 Android

Golf Shot:

Completa aplicació que proporciona metratges necessaris per a tots els tirs, des del tee fins el green i en l'intermedi. Com a complement de l'app existeix Golf Pla, que utilitza les estadístiques generades per Golfshot per oferir les debilitats i fortaleses del teu joc. 

 iOS
 Android

La Liga 

Aplicació oficial de la Lliga de Futbol Professional de la temporada 2012-2013: comentaris en viu, alertes, gols, 3d, notícies i continguts personalitzats.

 iOS
 Android

 

Mundo deportivo Oficial

 Accés a les notícies de la web del diari Mundo Deportivo. També es pot sentir la ràdio, compartir continguts o conèixer resultats en directe. Aplicació Android.

► iOS
 Android

 

Padelstat:

 Es tracta d'una aplicació per a dispositius mòbils, tant smartphones com tablets, que serà el referent de les estadístiques del pàdel i s'orienta a judadors novells, amateurs i professionals d'aquest esport. 

► iOS
► Android

 

Parte de nieve

Guia per conèixer l'estat de les pistes d'esquí, informes i molt més. OnTheSnow, és el lloc web líder en informació sobre esquí i parts de neu.  

► iOS
 Android

Runkeeper 

Converteix el teu smartphone en un entrenador personal de butxaca. L'aplicació l'utilitzen més de 20 milions de persones. Monitoritza les teves activitats esportives, et mostra estadístiques, permet seguir l'evolució del teu rendiment, comparteix les rutes,..

 iOS
 Android

Sport:

 Aplicació per Android del diari Sport. Informació actualitzada del Barça i de l'esport en general.

 iOS
 Android

Sports Tracker

 Aplicació que controla per GPS la distància recorreguda amb vàries estadístiques afegides com el total de quilòmetres fets per tots els usuaris de l'eina.

► iOS
 Android

 

Strava Cycling 

Strava Cycling t'acompanyarà en els teus entrenaments i sortides, conservant els recorreguts i les estadístiques de cada ruta. El seu funcionament es molt senzill i es basa en l'utilització del GPS per confeccionar el teu itinerari i mostrar-te quants quilòmetres has fet, l'elevació total sobre el nivell del mar, la velocitat mitja a la que has anat, etc. La característica a destacar es el seu caràcter lúdic i competitiu, podràs comparar-te amb els teus amics i competir per supera les vostres marques en un determinat recorregut.

► iOS
► Android

 

Strava Run

Strava Run te el mateix funcionament i característiques que "Strava Cycling" però adaptat per còrrer. 

► iOS

 

Timpik

Amb aqueUna aplicació orientada als esports col·lectius que permet, en forma de xarxa social, trobar gent a prop per a participar en algun esport o partit. 

 iOS
 Android

UEFA

Champions League, Europa League, Eurocopa Femenina, Sub-21, Sub-19 i Sub-19 Femeni són les competicions futbolístiques que inclou aquest apliacació. Amb dades sobre els partits, fotos, vídeos, etc. Pots escollir els teus equips favorits i rebre informació personalitzada.

► iOS
► Android

 

Windfinder

Informació sobre vent, onades, el temps i les marees globals per kitesurfistes, windsurfistes, surfistes, mariners i parapents

 iOS
 Android

Wikiloc

App de Wikiloc, comunitat d'usuaris que comparteixen rutes d'interès en tot el món. 

► iOS
 Android

 

 

  Go to the shelf:

Creation date 04-10-2019 Last updated 09-09-2022