Entrevistes virtuals

Sònia Fernández-Vidal - Abril

Sònia Fernández-Vidal (Barcelona, 1978) és escriptora i divulgadora científica. Doctora en Física Quàntica per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), on és professora. Ha treballat com a investigadora al Centre Europeu de Recerca Nuclear, al Laboratori Nacional de Los Álamos, a l'Institut de Ciències Fotòniques  i a la UAB.

Autora de L'univers a la mà (2015), també ha publicat el gran èxit de vendes de la divulgació científica La porta dels tres panys (2011). També és autora de la novel·la juvenil Quantic Love (2012) i l'assaig Esmorzar amb partícules (2013). 

 

 

 

 

Més sobre Sònia Fernández-Vidal a les biblioteques ►


Recomanació


 

Esmorzar amb partícules
Fernández-Vidal, Sònia
Barcelona: Rosa dels Vents, 2013

 

Amb l'ajuda del periodista Francesc Miralles, Sònia Fernández-Vidal ha escrit aquest llibre que pretén explicar com funcionen les coses que ens envolten.

La mecànica quàntica ens explica els fenòmens que s'escapen a l'experiència humana i ens mostra el comportament de les partícules més elementals i de quina matèria estan formats, fins i tot el cos humà. Així com els processos que no son acceptats pel sentit comú, tant difícils d'assumir com per exemple, que l'univers pugui comportar-se d'una manera tan esbojarrada i caòtica.
 

 Selecció de webs

Vés a Entrevistes Virtuals ►