Services

Reception of immigrants

Reception of immigrants

If you are new in our country, the municipal libraries can help you find basic information about everyday matters (health, education, leisure, etc.) and legal and administrative issues (immigration laws, rights and duties, etc.).

Remember, the library is a free public service. Libraries provide information, loans, Internet access, cultural and educational activities and enable you to take part in local life.

You will also find: books, music and films in different languages; easy-reading documents and book clubs to help you learn Catalan and Spanish; and information for immigrants and guides to resources in your town.

Find out what you can do at the library:

Alemany

Anglès

Àrab

Castellà

Francès

Hindi

Italià

polonès

Portuguès

Romanès

Rus

Ucrainès

Urdú

Xinès

Remarks:

Biblioteca Llefià-Xavier Soto

La Biblioteca de Llefià disposa del Fons d'Acollida. Aquest fons especial facilita l'accés a la integració proporcionant a l'usuari informació bàsica municipal per a la vida quotidiana (sanitat, educació, oci...), informació per a fomentar el coneixement del país d'acollida i del seu entorn proper i dóna a conèixer els serveis bibliotecaris en diverses llengües.

En aquest fons podem trobar guies de recursos de Badalona, programes d'acollida municipals, els mapes de Badalona i el mapa d'entitats i serveis dels barris de Llefià i La Salut, díptics amb la història de Llefià i La Salut, etc.

També formen part d'aquest fons revistes d'actualitat i guies de la biblioteca en diversos idiomes, vocabularis en imatges i una selecció de contes bilingües i música tradicional de diferents països.
Aquest fons es complementa amb la secció d'autoaprenentage de llengües a on els usuaris poden trobar materials en diferents suports que faciliten l'autoaprenentatge de llengües majoritàries i minoritàries.
 

Libraries offering this service :

Every library and bookmobile in the Network offers this service