Selecció de webs

El Consorci per a la Normalització Lingüística és un ens creat a partir de la voluntat comuna de la Generalitat i de nombrosos ajuntaments, consells comarcals i diputacions amb l'objectiu de facilitar el coneixement, l'ús i la divulgació de la llengua pròpia de Catalunya en tots els àmbits.

Amb aquesta finalitat, el Consorci per a la Normalització Lingüística disposa d'un equip humà especialitzat i de mitjans tècnics per atendre les necessitats de formació, d'assessorament o de gestió lingüística.

La relació de col·laboració entre les empreses i entitats i el Consorci es formalitza amb la signatura d'un conveni o acord de col·laboració en què, a banda de la voluntat de progressar en el procés de normalització lingüística, les dues organitzacions assumeixen els compromisos necessaris per garantir l'èxit del pla de treball proposat.

Subjects: Art i cultura, Recurs web, Idiomes, Sant Adrià de Besòs. Biblioteca, Sant Adrià de Besòs, Formació, Sant Adrià de Besòs. Biblioteca Font de la Mina, Biblioteca virtual, general
Labels: llengua catalana, normalitzazció, aprenentatge