Selecció de webs

Authorship: Roca Umbert. Fàbrica de les arts

Roca Umbert Fàbrica de les Arts és el projecte que ha posat en marxa l'Ajuntament de Granollers que reconverteix el recinte fabril Roca Umbert, un espai de 20.000 m² al centre de la ciutat, en un gran centre cultural adreçat a la producció, formació i difusió de la creació artística.

Aquesta iniciativa es fa concreta amb la creació i posada en marxa d'una sèrie d'equipaments culturals que conviuen en un espai delimitat, el recinte Roca Umbert.

La singularitat i la innovació del projecte prové justament d'aquesta convivència en un mateix indret d'artistes, professionals de la cultura, de la comunicació i de les tecnologies de la informació, la qual cosa permetrà la cooperació i l'intercanvi constant de coneixements i pràctiques entre ells. El fet d'estar tan a prop els uns dels altres suscitarà una interacció fàcil i viable, i això, alhora, servirà d'estímul per a la investigació i l'experimentació conjuntes en el camp de la creació i de les manifestacions artístiques.

Subjects: Granollers. Biblioteca Can Pedrals, Granollers. Biblioteca Roca Umbert, Biblioteca virtual, Granollers, general