Selecció de webs

El Pla Comunitari està impulsat, liderat i gestionat per l’Associació Comunitària Verdum i compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona – el Districte de Nou Barris i la Secretaria d’Acció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya a través d’un conveni signat a tres bandes.

L’Associació Comunitària de Verdum es crea l’any 2003 per impulsar i gestionar el Pla Comunitari de Verdum. EL seu objectiu bàsic és dinamitzar i millorar la qualitat de vida del barri de Verdum a través de la intervenció comunitària, és a dir, des de la implicació de la pròpia comunitat (veïns i veïnes, entitats, serveis públics i privats i administracions).

Els principis rectors o valors que mouen el procés comunitari són la proximitat, la implicació, la inclusió i la cohesió social.

Com a principis metodològics que guien la intervenció comunitària trobem la proximitat, la implicació dels 3 protagonistes de la comunitat, la transversalitat i el treball en xarxa.

Subjects: Biblioteca Virtual, Barcelona, Barcelona - Nou Barris. Biblioteca Les Roquetes - Rafa Juncadella, Biblioteca virtual, general