Guies de lectura

Cinema documental

Cinema documental

Com ja sabeu, a la Biblioteca disposem d’una secció amb tots els DVD de cinema documental i cada mes estrenem el Documental del Mes, documentals inèdits que el Festival Internacional de Cinema Documental DocsBarcelona distribueix amb l’objectiu d’apropar els documentals als espectadors més enllà de les ocasions puntuals que brinden els festivals i fora de les grans capitals.

Amb una finalitat informativa, didàctica i sensibilitzadora, el cinema documental està generant treballs força interessants, combinant material d’arxiu, testimonis directes i una diversitat de recursos tècnics, on el punt de vista és el protagonista.

En aquesta guia trobareu agrupades en diferents apartats totes les obres del gènere que tenim disponibles a la Biblioteca o a les que podeu accedir en format digital:

Secció de Cinema documental: totes les obres del nostre fons. Si voleu podeu afinar la cerca i fer-la vosaltres mateixos. Ex: Tema: Pobresa – Documentals.

 

 

Ebiblio: inclou documentals en format digital a través de la plataforma Filmin. Per fer la cerca aneu a Ebiblio > Pel·lícules > Documentals

 

 

 

El Documental del mes: només aquells documentals integrats en la iniciativa esmentada, molts dels quals ja hem pogut veure cada mes a la Biblioteca.

Guide created by:
  • Castelldefels. Biblioteca Ramon Fernàndez Jurado

Date created: 26/09/2020

Last updated: 26/09/2020

Back to top