Guies de lectura

El Ritual de la lectura

El Ritual de la lectura

La Fira Mediterrània de Manresa (Manresa, 4-7 octubre 2018) dedica la 21a edició als rituals, a explorar la relació entre cultura popular, espiritualitat i comunitat i com aquesta connexió pot inspirar la creació escènica contemporània. De rituals, n’hi ha d’antics i de moderns, de col·lectius -com molts dels que es mouen en un context de religió o tradició-, i també d’individuals -com ara obrir les finestres cada matí, o bé, llegir abans d’anar a dormir-.

A les biblioteques, treballem dia a dia perquè la lectura arribi a tots els racons, i esdevingui un hàbit o un ritual per a les persones. La recompensa s’ho val. Entre d’altres coses, llegir ens ofereix la possibilitat de viure tot d’aventures, de viatjar arreu sense moure’t de casa, o bé, entrar en contacte amb autors que es miren el món des de situacions i òptiques ben diferents.

Aquesta guia és un recorregut per alguns dels contes i novel·les, publicats els darrers anys i adreçats tant a infants com a adults, que tracten sobre Llibres i Lectura. Exposar-los en aquest aparador és una manera de convidar a participar en l’íntim, i alhora sorprenent, ritual de la lectura.

Descarrega't la guia 

Guide created by:
  • Manresa. Biblioteca del Casino

Date created: 03/10/2018

Last updated: 10/10/2018

Back to top