Special Collections

Arts escèniques

La Biblioteca Zona Nord disposa d'un fons especial d'arts escèniques des de l'any 2013, especialització motivada per la proximitat física al Teatre Zona Nord i a l'Institut Pablo Ruiz Picasso, que ofereix els estudis de batxillerat artístic.

Actualment, el fons especial d'arts escèniques es troba a la planta baixa de la biblioteca amb accés lliure i presenta una selecció de recursos de les arts escèniques, tant per als futurs professionals com per al públic amant d'aquestes disciplines: teatre, dansa,  mim, màgia, òpera i titelles. Una part de la col·lecció està destinada també al públic infantil.

Aquest fons està en creixement continu i s'amplia periòdicament amb noves adquisicions.

La biblioteca organitza anualment la Setmana de les Arts Escèniques, que consta de set dies en què les activitats que es fan giren entorn d'aquest àmbit: conferències, exposicions, trobades amb professionals del món del teatre i activitats relacionades amb les diferents disciplines del ball i la dansa

Us convidem a conèixer aquest fons especial, a fer suggeriments i a gaudir de la lectura i del teatre.

Podeu trobar una selecció dels fons disponibles a la biblioteca sobre temes com: dansa, teatre, mim, òpera, màgia o titelles. També hi podeu consultar altres documents de dansa contemporània, escenografia, producció i direcció teatral, història de l’opera.

Subjects: Art i cultura
Labels: