Special Collections

Pop-rock nacional

Els centres d'interès focalitzen l'atenció dels usuaris en una part del fons documental. S'ubiquen de manera destacada en prestatgeries especials i se'n fan guies de lectura. Ja fa uns anys que la Biblioteca Fort Pienc va donar un espai diferenciat als CD i DVD musicals de pop espanyol i rock espanyol.

 

Per dinamitzar un fons discogràfic d'aquestes característiques i donar-li més visibilitat es va considerar oportú posar els CD i DVD en un espai propi (en un moble expositor separat), identificant-los com a fons especial en el catàleg informatitzat i marcant-los amb un petit pictograma distintiu (una enganxina quadrada de color vermell al costat del teixell).

 

Entre els CD d'aquest fons especial trobareu alguns dels grups espanyols més rellevants de la música pop i rock dels últims quaranta anys: Radio FuturaLos PlanetasPata NegraLagartija Nick, Kiko Veneno... 

 

Aquest fons es pot buscar al catàleg pels següents temes:

 

Música pop (España)

Música pop (Cataluña)

Música rock (España)

Música rock (Cataluña)

 

Al vestíbul de la biblioteca trobareu exposades les novetats i als nostre canal d'Spotify, algunes llistes de reproducció temàtiques. 

 

Subjects: Música, Art i cultura
Labels: