Activities

CAPALTARD: Bestiolari Casolà

Dijous 11 de juliol de 2024 a les 18.00 h

Sala d'actes U d'Octubre (planta -1)

 

En el marc del cicle d’activitats culturals CAPALTARD a la terrassa de la biblio i Les tardes d'estiu al carrer!, la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic us proposa l’espectacle de titelles:

Bestiolari casolà a càrrec de Micro Troupe.

«Què passa quan amb molta emoció esperem l’arribada de diumenge durant tota la setmana –perquè diumenge serà un fantàstic dia assolellat i anirem al zoo amb els pares!- i finalment diumenge és un dia plujós i ple de mocs perquè ens trobem malaltones al llit, tancades entre les quatre parets de casa?

Doncs passa el que li passa a la Mina. Que ha de tenir paciència per estar-se al llit i posar-se bona.

Mentre llegeix un llibre per passar l’estona, comença a sentir uns sorollets estranys que la portaran a descobrir que a casa té un zoo molt especial. Un zoo ple de bèsties, feres, cuques i altres animalons. Tot de bestioles que viuen dins casa seva i que poden deixar-se veure en qualsevol moment.

Gràcies a la seva imaginació, la Mina, veu com objectes quotidians van prenent vida, fent així aquest Bestiolari casolà.

Caldrà estar molt atentes. Amb els ulls ben oberts, però amb les orelles també, per escoltar els poemes que acompanyen aquestes bestioles. Ja que en la tradició dels bestiaris, les bestioles sempre venen acompanyades de poesia.»

Per a infants a partir de 4 anys i les seves famílies.

Activitat gratuïta. Places limitades.

No cal inscripció prèvia.

Date
11/07/2024
Time
18.00 h
Duration
45 min
Type of public
Family
Place
Vic. Biblioteca Pilarin Bayés
Directions

Passeig de la Generalitat, 1

08500  Vic

Tel: 938 833 325
b.vic.pb@diba.cat
Activity type
Concert or recital | thematic cycle