Activities

CAPALTARD a la terrassa de la biblio: Projecte Astrolabi

Dilluns 8 de juliol de 2024 a les 20.30 h

Terrassa (planta 2)

 

En el marc del cicle d’activitats culturals CAPALTARD a la terrassa de la biblio, la Biblioteca Pilarin Bayés de Vic us proposa l’actuació musical:

Projecte Astrolabi a càrrec de Guillem Plana i Eloi Escudé.

Projecte Astrolabi és una formació de Jazz/rock psicodèlic instrumental inspirada en el cosmos. La seva música són odes als fenòmens espacials que estan succeint constantment per sobre dels nostres caps. El seu espectacle musical és un eclèctic viatge galàctic que amb la música,  ens porta a visitar des de racons interiors a llocs molt llunyans de l’univers. Projecte Astrolabi va néixer el 2019 de la mà del guitarrista vigatà Guillem Plana i aquest passat desembre ha publicat el seu segon disc “La Singularitat” un treball molt més coral on hi ha participat tota la banda.

En aquest concert podrem gaudir de la banda en format reduït de duo.

 

Totes les activitats del cicle CAPALTARD son gratuïtes però amb aforament limitat a 50 persones*. Per reservar, cal inscriure’s a la Biblioteca a partir del 17 de juny: 93 883 33 25 o b.vic.pb@diba.cat.

*Les reserves es mantindran fins 5 minuts abans de l’inici de la sessió. En cas d’arribar tard, se cedirà la cadira a les persones que vinguin sense reserva.

**En cas de pluja, les activitats es faran a la sala d’actes U d’Octubre.

Date
08/07/2024
Time
20.30 h
Duration
1 h
Type of public
Adults
Place
Vic. Biblioteca Pilarin Bayés
Directions

Passeig de la Generalitat, 1

08500  Vic

Tel: 938 833 325
b.vic.pb@diba.cat
Activity type
Concert or recital | thematic cycle