Clubs de lectura

Club de lecture en Français - Sant Quirze del Vallès. Biblioteca Marcel Ayats
Club de lecture en Français

a càrrec de Laura Patricio

Adreçat a persones que tenen un domini prou acceptable de la llengua francesa. Els membres del club llegeixen novel.les que la biblioteca els facilita i les comenten el dia de la trobada mensual. Les lectures són d'escriptors/es francesos/es i les obres pertanyen tant a la literatura clàssica com a la contemporània.

19 d'octubre. Presentació del Club i comentari del llibre 'Chanson douce" Leila Slimani. LLiurament del llibre 'Tous les matins du monde' de Pascal Quignard.

16 de novembre. Comentari del llibre 'Tous les matins du monde' de Pascal Quignard i lliurament del llibre 'Du rêve pour les oufs' de Faïza Guène.

14 de desembre. Comentari del llibre 'Du rêve pour les oufs' de Faïza Guène i lliurament del llibre 'Merci' de Daniel Pennac.

18 de gener. Comentari del llibre 'Merci' de Daniel Pennac i lliurament del llibre 'Le roi de Kahel' de Tierno Monénembo.

15 de febrer. Comentari del llibre 'Le roi de Kahel' de Tierno Monénembo i lliurament del llibre 'Balzac et la petite tailleuse chinoise' de Dai Sijie.

14 de març. Comentari del llibre 'Balzac et la petite tailleuse chinoise' de Dai Sijie i lliurament del llibre 'Paris l'instant' Phillippe Delerm.

18 d'abril. Comentari del llibre 'Paris l'instant' Phillippe Delerm i lliurament del llibre 'Soif' d'Amelie Nothomb.

16 de maig. Comentari del llibre 'Soif' d'Amelie Nothomb i lliurament del llibre 'La chute' d'Albert Camus.

13 de juny. Comentari del llibre 'La chute' d'Albert Camus. Cloenda del curs.

Places limitades.

  • Adults