Recomanació

Dripping springs

Serrat, Joana

[Barcelona?] : Great Canyon p. 2017

Joana Serrat, cantautora vigatana, presenta al 2017 el seu últim treball titulat “Dripping Springs”, el quart àlbum en només 5 anys. Porta per nom la ciutat on s’ha gestat, Dripping Springs (Texas), de la mà del reconegut cantant, guitarrista i alhora productor musical Israel Nash i publicat pel propi segell discogràfic de l’autora, Great Canyon Records.

Cantautora prolífica, el 2012 presenta el primer disc autoeditat "Relief Sessions" on és escollida Artista destacada de la Setmana al web de Nashville Noistrade. Dos anys més tard, publica "Dear Great Canyon" amb la discogràfica El Segell del Primavera, un disc premiat i reconegut tant a nivell nacional com internacional i que la porta a fer més de 100 concerts arreu del món i a actuar a reconeguts festivals com el Primavera Sound, el South By Soutwest (Austin, Texas) o a l’AmericanaFest (Nashville, Tennesse). El 2016 publica el disc "Cross The Verge" amb el mateix segell i amb la discogràfica anglesa Loose Music, consolidant així la seva trajectòria. Aquest mateix any publica "Grabolosa", un EP amb quatre cançons adaptades al català d’alguns temes del disc Cross "The Verge".  

Amb una veu captivadora, a "Dripping Springs" diu adéu a una etapa anterior ja superada i on els títols de les cançons són molt reveladors: "Lost battle", "Trapped in the fog",  "Shadows of time" o "Unnamed". Un treball més folk i influenciat per l’estil americana i per la literatura, amb lletres atemporals i amb més d’un significat, on la part instrumental, realitzada per músics de renom, guanya pes. 

Escoltar aquest disc et transporta al món de la Joana, un món que t’embolcalla d’una gran bellesa i t’encoratja a fer realitat els teus somnis. Un gran treball que no us podeu perdre. 

Més informació:

Recomanat per Bib. Joan Triadú. Vic

15/04/2019