Recomanació

Fills de les estrelles

Fills de les estrelles

Obeses (Grup musical)

Girona : Música Global, DL 2018

Aquest cop el disc es diu "Fills de les estrelles" (2018) i és del grup osonenc Obeses.

"Fills de les estrelles" (2018) conté 13 cançons, algunes de les quals tenen un rerefons que ens connecta amb l’actualitat política que estem patint, però no cauen en la demagògia ni pretenen convèncer a ningú de res.

Per exemple, la cançó número 3 “Ens en sortirem”.

Aquí podem veure l’Arnau Tordera i la seva banda connectant amb el públic en un concert del passat cap de setmana, a l’Hospitalet de Llobregat:

 
 
 

Aquest àlbum és rodó perquè conté 13 cançons molt treballades musicalment parlant i unes lletres que a estones fan somniar en universos paral·lels i en galàxies plenes de planetes.

Segons Tordera: totes les cançons del disc “s’erigeixen com a monument a la tradició musical i exploren nous camins estètics cap al futur del so”. I segueix: “són peces d’un eclecticisme temàtic desbordant però amb una profunditat existencial inaudita fins al dia d’avui”.

L’himne de la banda, la cançó número 13, de Fills de les estrelles (2018) sona així:

 
 
 

Confesso que els vaig descobrir per casualitat l’any passat, a la sala Faktoria d’Arts de Terrassa i que la seva actuació va ser memorable.

Dalt de l’escenari ho van donar tot, i van fer que els espectadors rebessin una dosi de música immortal. Recordo a l’Arnau Tordera que sortia saludant el públic dient: “Bona nit, herois i heroïnes, espero que gaudiu de l’espectacle”.

Els hi desitgem sort i una llarga vida musical, gaudint amb la feina que fan.

Més informació:

Recomanat per Elisabet Torrell. Bib. Central. Terrassa.

22/01/2020