Recomanació

El Día que el bus volvió a partir sin ella

Béka

[San Sebastián] : Harriet, cop. 2017

Clémentine, una noia de vint anys que viu a París, creu que per trobar la felicitat i la pau amb un mateix ha de practicar ioga i meditació com els grans gurus, tot i que no si li dona gaire bé.

Seduïda per les paraules del mestre de ioga, s'apunta a un retir espiritual de cap de setmana en grup, pensant que això podrà ajudar-la en el seu retrobament amb sí mateixa. Però en una aturada de l'autobús, ella es queda a terra, sense que ningú del grup se n' adoni que ella no ha pujat.

Clémentine representa aquesta cerca de respostes a les preguntes existencials que tothom es fa en algun moment de la seva vida. Perduda, però també optimista, s'esforça en aplicar al seu ritme diari aquesta filosofia oriental que l'enlluerna. Lluny d'aconseguir-ho pels mitjans que ens vénen com a miraculosos, és gràcies a una casualitat que aprendrà que la vida més senzilla és també, la més plena.
Amenitzada amb llegendes i contes zen, aquesta història ens planteja uns quants ensenyaments que, sens dubte, ens podran fer gaudir d'una vida més positiva.

L'autor BéKa = Bertrand ESCAICH y Caroline ROQUE., és un nom en clau, format per Caroline Roque i Bertrand Escaich, dos estudiants de Toulouse.
Bertrand va començar escrivint guions de còmic mentrestant  Caroline ho feia per al cinenema, i rep el premi de Cinema d' art i assaig  de Toulouse. 
Bertrand introdueix en el món del còmic a Caroline y junts creen  sèries d'èxit, com “Les Rugbymen” y “Studio Danse” .

Més informació:

Recomanat per Bib. Miquel Martí i Pol. Sant Joan Despí

02/03/2020