Recomanació

Tierra

Moreno, Eloy

Barcelona : Ediciones B, febrero de 2020

Intrigant, delirant, enigmàtic, hipnòtic, profund, pertorbador... són alguns dels adjectius que més li escauen a Tierra, de l’escriptor Eloy Moreno. Una història que t’ho fa qüestionar TOT, així en majúscules. 

En aquesta ocasió, els protagonistes són dos germans que busquen la veritat a través del joc, però, tal i com diu el mateix Eloy Moreno des de la seva web: No puedo explicarte de qué trata este libro porque eso rompería su màgia, pero te asseguro que cuando acabes de leerlo, verás el mundo de forma distinta”. 

Amb aquestes paraules, l’autor de Castelló de la Plana (País Valencià), et convida a llegir aquesta novel·la com a únic camí per conèixe’n l’argument. De fet, aquesta aureola de misteri envolta de forma genèrica tota la seva obra, que també et convidem a descobrir, i entre la qual destaquen títols com: El bolígraf de tinta verda, Invisible, Diferente o la seva última novel·la: Cuando era divertido.

Ara et proposem que responguis directament a una pregunta: estàs a punt per canviar la teva visió del món? Si la resposta és si, no esperis més, endinsa’t en aquesta gran aventura que és Tierra!

 

Més informació:

Recomanat per Assumpta Molist. Bibliobús Tagamanent

28/03/2023