Decenni "L'aigua font de vida" (2005-2015)



Institucions, plans, projectes, esdeveniments relacionats amb aquest decenni en el qual s'engloba l'Any International de la Cooperació en l'Esfera de l'Aigua.

 

Torna al prestatge  ►



RECURSOS WEB

Decenio Internacional para la Acción "El agua, fuente de vida" 2005-2015

Web oficial de les Nacions Unides amb informació sobre el decenni, propers esdeveniments, notícies, programes del Decenni, conferències, legislació i esborranys de lleis i propostes, accions en matèria d'aigua...


Acord relatiu al fons fiduciari de cooperació tècnica entre el regne d'Espanya i les Nacions Unides per a l'establiment de l'oficina de les Nacions Unides de suport al Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida, 2005-2015"

Article oficial del BOE pel qual s'estableix l'acord de finançament per a la cooperació entre Espanya i les Nacions Unides amb motiu del Decenni.


Resolución de la Asamblea General de la ONU por la que se proclama el Decenio Internacional para la Acción "El agua, fuente de vida" para el período 2005-2015

Document oficial de Nacions Unides per la qual es proclama el període 2005-2015 com a Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida".


Sobre el Decenio

Pàgina d'informació bàsica sobre el Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida" 2005-2015, l'origen del Decenni, què és el Decenni, per qui ha estat organitzat, quan té lloc i a on.


Hitos del Decenio

Conté les fites més importants del Decenni Internacional: acords, enllaços a documents oficials de Nacions Unides, dades organitzades cronològicament.


Centro de Documentación Online de las Naciones Unidas sobre Agua y Saneamiento 

Fullet informatiu de les activitats educatives, per a diferents nivells, que es poden realitzar en el Museu de l'Aigua o en la potabilitzadora.


Celebración del Decenio Internacional para la Acción "El agua, fuente de vida 2005-2015" de la OMS

Informació sobre el Decenni preparada per la Organització Mundial de la Salut, per a promocionar el Decenni.


Preguntas frecuentes

Pàgina de respostes a preguntes freqüents al voltant del Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida" 2005-2015, que comprèn informació com organismes participants, qui organitza, activitats relacionades amb el Decenni...


Agua: tema clave para Naciones Unidas en 2013

Conté l'entrevista sobre el Decenni feta a Josefina Maestu Unturbe, directora de la Oficina de Nacions Unides de suport al Decenni, i a María del Pilar González Mevaui, responsable d'informació i sensibilització pública.


El agua, fuente de vida 2005-2015

Document de presentació del Decenni, preparat per Nacions Unides de promoció del Decenni, objectius, activitats, apartats i vessants d'aquesta iniciativa.


Twitter Década del Agua

Twitter oficial del Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida", on podem trobar les últimes notícies i enllaços, hashtags...



El agua, fuente de vida

Article de la revista Biocenosis on es relaciona directament el Decenni de l'Aigua amb els Objectius del Desenvolupament del Mil·lenni, proposats per Nacions Unides.


¡Tú haces el Decenio!

Pàgina amb informació de promocions i campanya del Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida 2005-2015", dades estadístiques sobre l'ús del logo, la promoció del decenni...


Videoteca de Naciones Unidas

Recull de vídeos relacionats amb el Decenni Internacional per a l'Acció "L'aigua, font de vida" 2005-2015, fonamentalment en anglès


News and Media Photo 

Recull d'imatges de les Nacions Unides relacionats amb l'aigua i el Decenni.


UN-Water DPAC

Canal del Youtube de l'usuari Nacions Unides – Dècada de l'Aigua amb materials audiovisuals relacionats amb l'aigua, el Decenni, etc.


ONU-Agua entrega los premios a las mejores prácticas a un proyecto de India y otro de Bolivia

Notícia del diari electrònic 20 Minutos amb informació sobre els dos projectes amb premis a les millors pràctiques sobre l'ús de l'aigua.


WaterSan Perspective

Bloc per a periodistes sobre l'aigua a Àfrica, que pretén donar informació sobre l'aigua i el sanejament al continent amb més problemes d'accés a l'aigua potable i al subministrament.


Agua, saneamiento y salud (AAS)

Pàgina de la Organització Mundial de la Salut al voltant de l'accés a l'aigua potable i al sanejament, amb recursos sobre qualitat de l'aigua potable, balnearis, recursos hídrics, enfermetats relacionades amb l'ús de l'aigua, aspectes econòmics...


Recursos para niños/as y jóvenes

Pàgina de les Nacions Unides – Aigua amb informació i recursos didàctics per a joves i menuts al voltant del Decenni Internacional per a l'Acció "Aigua, font de vida": jocs, vídeos, contes...
 


ENLLAÇOS AL CATÀLEG

 

Torna al prestatge  ►