Els més prestats a les biblioteques
Els més prestats a les biblioteques

"Patria", de Fernando Aramburu, és la novel·la més llegida al conjunt de les 226 biblioteques i deu bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona. A continuació, s'hi troben "Todo esto te daré", de Dolores Redondo, i "La força d'un destí", de Martí Gironell

R.J. Palacio continua dominant el podi de les novel·les juvenils més prestades amb "Wonder", en primera posició, i "Plutó: una historia Wonder", en tercera. "La noia de la caravana", de Natasha Preston, és la segona novel·la juvenil més sol·licitada. 

Els mangues són els còmics més demanats encapçalats per "I am a hero", de Kengo Hanazawa, "20th Century Boys", de Naoki Urasawa, i "The gentlemen alliance" d'Arina Tanemura.

Pel que fa als audiovisuals, escala fins al capdavant de la llista "Dunkerque", dirigida per Cristopher Nolan. A continuació, trobem la pel·lícula de Carla Simón "Verano 1993"  i la guanyadora de sis Oscars "La la land". 

Finalment, pel que fa als CD més prestats a les biblioteques trobem dues propostes infantils, "Toca't el melic", amb el personatge del Super3 Mic, i "Jocs de falda d'ara i de sempre" de Damaris Gelabert, així com el disc de Txarango "El cor de la terra". 

17/10/2018 07:12h