Els bibliobusos s’apropen al Gran Teatre del Liceu

Els 10 bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals participen en un projecte de col·laboració entre la Gerència de Serveis de Biblioteques de la Diputació de Barcelona i el Gran Teatre del Liceu, per acostar els usuaris dels bibliobusos al món de l’òpera i promoure l’assistència a les representacions líriques de la programació del Liceu. 

Els usuaris dels clubs de lectura dels bibliobusos poden treballar les òperes programades al Liceu a través de textos literaris, audicions i/o visionats; a més, hi ha la possibilitat de complementar l’activitat, oberta alhora a tots els usuaris del bibliobús, amb una sèrie d’avantatges per participar a una conferència d’un expert al seu territori i assistir a les funcions del Liceu i/o visita guiada.

A partir d’aquesta col·laboració els usuaris dels municipis petits de la demarcació de Barcelona tenen l’oportunitat de formar-se i fer una introducció  sobre els personatges, intèrprets, èpoques i arguments dels espectacles operístics que millori la seva experiència i coneixement sobre les obres que es representin a escena al Liceu. 

El projecte es va iniciar al finals de la temporada 2018/2019 del Liceu amb la proposta de dues òperes Els pescadors de perles i Tosca. Continua la temporada 2019/2020 on destaquen les representacions de Turandot, Aïda o El barber de Sevilla.  

10/10/2019 10:03h