El fracàs de la selecció espanyola al mundial de Brasil
El fracàs de la selecció espanyola al mundial de Brasil

Continua el Mundial de Brasil, una competició plena de sorpreses, on les anècdotes se succeeixen, on a cada racó del país es respira Mundial i per tant una festa a ritme de samba.

El cicle de "La Roja" ha arribat al seu final amb la derrota contra Xile per 0 a 2 i la del dia 13 de juny contra Holanda 1 a 5. Espanya no arriba a vuitens, com va passar al Mundial de l'any 1998 que és va disputar a França.

Ni els clams de l'afició, que fins i tot van crear un hastag  #SiSepuede, on els missatges  de suport és van anar succeint des del minut  en que l'àrbitre Nicola Rizzoli va xiular el final del partit Espanya- Holanda, ni tots els suports rebuts per part d'altres jugadors d'Espanya, han pogut aixecar els ànims de la selecció que fins ara era la vigent campiona del Mundial de Sud-àfrica 2010.

Perquè Espanya ha donat aquest pèssim resultat? Un dels factors claus ha esdevingut  l'estat físic en que es troben els jugadors. Molts errors en atac i en defensa han fet que en tan sols dos partits encaixessin set gols.

S'acaba un cicle on aquests jugadors han guanyat dos Eurocopes  i un Mundial.  Ara s'haurà de veure si Del Bosque continuarà de cara l'Eurocopa de França 2016.

Vés al prestage ►

19/06/2014 18:03h