Guies de lectura

Descobreix el Maresme

Descobreix el Maresme

La Biblioteca Can Milans, com a biblioteca pública del municipi de Caldes d'Estrac, té com a una de les seves funcions la dinamització de la cultura local. Per aquest motiu elaborem aquesta guia de lectura on podreu trobar guies, llibres i articles de revista per conèixer una mica millor el nostre municipi i la nostra comarca, el Maresme.

El Maresme és un comarca molt rica en cultura, patrimoni, interès turístic i natural, etc. Més enllà de les platges que banyen el nostre territori, també ofereix una gran varietat d'experiències que passen, per exemple, per la gastronomia i el termalisme. Per aquest motiu, us proposem acostar-vos al Maresme des de set punts de vista: el punt de vista del visitant a través de guies turístiques; la vessant cultural amb guies de museus de la comarca; des de l'estómac, i és que cada cop més, la gastronomia és una via per conèixer el territori i els seus productes; a través dels monuments i el patrimoni local; endinsant-nos en la natura i els parcs naturals del Maresme; coneixent la cultura popular d'una comarca amb gran tradició gegantera i un bon nombre de llegendes; i, per últim, des del punt de vista del benestar, ja que Caldes d'Estrac és una vila termal.

Tant si sou visitants, estiuejants, o veïns i veïnes de Caldes, en aquesta guia segur que trobareu les eines per conèixer millor la nostra comarca i descobrir els racons més secrets del Maresme. Viviu una experiència 100% Maresme i no us perdeu el que us pot oferir!

 Descarrega PDF

 

 

 

Guia creada per:
  • Caldes d Estrac. Biblioteca Can Milans

Data de creació: 02/10/2015

Última actualització: 02/10/2015

Torna a l'inici