Guies de lectura

Víctor Mora i Pujades

Víctor Mora i Pujades

Víctor Mora (1931) va néixer a Barcelona. S'exilià a París on va viure uns anys. Des de fa temps resideix a Premià de Dalt. Novel·lista i guionista de còmics. Creador d' El Capitán Trueno i de molts altres personatges. Cavaller de l'Orde de les Arts i les Lletres del Govern Francès, 1991 i Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya, 1997, entre d'altres distincions.


  També et pot interessar:

Data de creació: 19/07/2011

Última actualització: 01/06/2016

Mitjana (0 Vots)

Seccions de la guia

Bibliografia destacada

 Barcelona 2080
Barcelona 2080
Mora, Víctor  
La Busca, 2004
 Carícies d'un desconegut
Carícies d'un desconegut
Mora, Víctor  
Columna, 1999
 Diari de a bord
Diari de a bord
Mora, Víctor  
Columna, 2000
 El Cafè dels homes tristos
El Cafè dels homes tristos
Mora, Víctor  
L'Aixernador, 1988
 El Capitán Trueno
El Capitán Trueno
Mora, Víctor  
Ediciones B, 2003
 El Capitán Trueno: Chandra, el usurpador y otras aventuras
El Capitán Trueno: Chandra, el usurpador y otras aventuras
Mora, Víctor  
Ediciones B, 2006
 El Castell de Lava Negra
El Castell de Lava Negra
Mora, Víctor  
Empúries, 2000
 El Corsario de hierro
El Corsario de hierro
Mora, Víctor  
Ediciones B, 1996
 El Cosaco verde
El Cosaco verde
Mora, Víctor  
Ediciones B, 1996
 El Gran libro de El Capitán Trueno: 50º aniversario/ Armonía Rodríguez
El Gran libro de El Capitán Trueno: 50º aniversario/ Armonía Rodríguez
Rodríguez, Armonía  
Edicions B, 2006
 El Hombre de París
El Hombre de París
Mora, Víctor  
La Busca, 1998
 El Jabato
El Jabato
Mora, Víctor  
Ediciones B, 1996
 El Mandarí Escarlata
El Mandarí Escarlata
Mora, Víctor  
Empúries, 2001
 El Meu cor es diu Àfrica
El Meu cor es diu Àfrica
Mora, Víctor  
Barcanova, 2003
 El Parc del terror
El Parc del terror
Mora, Víctor  
Columna, 1996
 El Primer
El Primer
Iborra, Roser  
Colla Excursionista Cassanenc, 1978
 El Sheriff King
El Sheriff King
Mora, Víctor  
Edicicones B, 2006
 El Somriure etern
El Somriure etern
Mora, Víctor  
Edicions 62, 1995
 El Tramvia blau
El Tramvia blau
Mora, Víctor  
Oikos-Tau, 1996
 El Tresor de Barcelona
El Tresor de Barcelona
Blasco, Jesús  
La Busca, 1997
 Els Plàtans de Barcelona
Els Plàtans de Barcelona
Mora, Víctor  
La Busca, 2007
 Entre silencis d'estels i tombes
Entre silencis d'estels i tombes
Mora, Víctor  
Edicions 62, 1995
 Felina
Felina
Mora, Víctor  
Dargaud, 1983
 L'Enigma de la ciutat perduda
L'Enigma de la ciutat perduda
Blasco, Jesús  
La Busca, 1997
 L'Ogre dels Càrpats
L'Ogre dels Càrpats
Mora, Víctor  
Empúries, 1998
 L'última aventura
L'última aventura
Blasco, Jesús  
La Busca, 2001
 La Batalla de Filadèlfia
La Batalla de Filadèlfia
Blasco, Jesús  
Oikos-tau, 1996
 La Dama de la gàbia de ferro
La Dama de la gàbia de ferro
Mora, Víctor  
Empúries, 1997
 La Dona dels ulls de pluja
La Dona dels ulls de pluja
Mora, Víctor  
Edicions 62, 1993
 La Pluja morta
La Pluja morta
Mora, Víctor  
La Busca, 2001
 La Presa de poder de Stella Wunderberry
La Presa de poder de Stella Wunderberry
Mora, Víctor  
Llibres de l'Índex, 1992
 La Victima
La Victima
Mora, Víctor  
Rocas, 1960
 Las Crónicas del sin nombre
Las Crónicas del sin nombre
Mora, Víctor  
Glénat, 2005
 Les Inoxidables
Les Inoxidables
Mora, Víctor  
Dargaud, 1986
 Los Felices 40
Los Felices 40
Mora, Víctor  
La Busca, 2000
 Maig del 68 a París
Maig del 68 a París
Mora, Víctor  
Columna, 2003
 París Flash-Back
París Flash-Back
Mora, Víctor  
Laia, 1978
 Perduts al pàrking
Perduts al pàrking
Mora, Víctor  
Laia, 1983
 Silvià i Daríada
Silvià i Daríada
Mora, Víctor  
Barcanova, 1991
 Tot això de la literatura... i unes altres coses més
Tot això de la literatura... i unes altres coses més
Mora, Víctor  
La Busca, 2004
 Whisky amb napalm
Whisky amb napalm
Mora, Víctor  
La Busca, 1998
Tornar