Guies de lectura

Begudes

Begudes

El Prestatge Virtual de Cuina i Vins ha preparat una nova guia. Ens trobem davant d'una selecció de documents que ens mostren les diferents begudes que poden acompanyar un bon àpat: des dels aperitius fins a la sobretaula, des dels sucs i còctels, passant pels vins i els caves, i tot seguit els cafès i els tes. I per la sobretaula llibres que ens parlen de les begudes espirituoses o licors destil·lats. Bon profit!

Data de creació: 05/03/2013

Última actualització: 22/01/2015

Còctels


 Cocktails & drinks book
Cocktails & drinks book
Muelas, Javier de las  
Barcelona: Planeta, cop. 2009

Les receptes del Dry Martini l'abast de tothom. Un manual que ens ensenya que art i sofisticació poden anar de la mà: només cal una bona coctelera, una mica de glamour i una petita dosi d'hedonisme. La idea general que tanca el text és que el còctel és un art, i que el luxe, la sofisticació i la classe no estan renyits amb la senzillesa i el bon humor.

 Cócteles
Cócteles
Wisniewski, Ian  
Barcelona: Acanto, cop. 1999

L'autor, tot i que no és bàrman de professió, és un dels més coneguts experts en begudes alcohòliques del Regne Unit, d'origen polonès. En aquest llibre ens ofereix una guia de begudes de tot el món organitzades segons el seu ingredient principal: el cava, el vodka, la ginebra, el rom, ... però també la cervesa, el sake, els anissos,... i cures per a la ressaca!

 Cócteles sin coctelera... y algo más
Cócteles sin coctelera... y algo más
Cabrera, Diego , Ripson, Joost  
Barcelona: Grijalbo, cop. 2006

Diego Cabrera i Joost Ripson ens endinsen al món dels còctels amb aquesta fantàstica guia que ens explica pas a pas com elaborar alguns dels combinats més clàssics de la història com un Margarita o un Bloody Mary, o d'altres tan poc coneguts com un Chirimoski o un Sazerac, però no per això menys bons o interessants.

Torna a l'inici