Activitats virtuals

Des de la Xarxa de Biblioteques Municipals et proposem un seguit de propostes virtuals perquè aquests dies de confinament et siguin més amens i aprofitables. Xerrades, clubs de lectura, narracions i altres activitats perquè continuïs sentint les biblioteques i bibliobusos tan a prop teu com sempre. 
 
A l'apartat d' agenda i a les xarxes socials sota l'etiqueta #JoEmQuedoaCasaXBM trobaràs moltes altres propostes que les biblioteques municipals han preparat per a tu. 
 

«De paraula» és un cicle de trobades virtuals entre llibreters i autors que posa en marxa la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona per mitjà del seu perfil a Instagram (@bibliotequesXBM).

 

 

Converses realitzades:

Dimecres 1 de juliol a les 18:30 h, l'il·lustrador Ed Carosia conversarà amb Linsabel Noguera de la Llibreria Tres Paraguas de Gavà sobre l’ofici d’il·lustrador i el còmic infantil i juvenil.

 

 

 

Dilluns 15 de juny a les 18:30 h, el dibuixant de Còmic Víctor Ibañez, va conversar amb Joanmi Iglesis de la Llibreria Yuyucomics de Granollers sobre la trajectòria i obra de l’autor.

 

 

Dilluns 8 de juny a les 18:30 h, l'escriptor català Rafel Nadal va conversar amb Pepa Segarra de la Llibreria Cinta sobre el llibre Mar d'estiu.

 

 

Dimarts 9 de juny a les 18:30 h, l'escriptor Uri Costak va conversar amb Dolors Olmedo de la Llibreria La Gralla sobre el llibre L'estilita.

Argument de la novel·la: Un bell al·legat sobre la llibertat, la convivència i la fascinació per les vides dels altres. Quan un llamp fa esclatar l’estàtua eqüestre del comte Italo Rodari, l’estupefacció i el temor s’apoderen del petit poble francès de Gyors de la Montagne. Sense la seva principal atracció, els turistes s’esvaeixen. I aleshores ocorre un fet insòlit: un rodamon desconegut s’enfila a la columna amb l’objectiu de quedar-s’hi tot el temps que l’hi permetin. L’alcalde Laville i el seu conseller Serge hauran de decidir què fer ne, de l’estilita i de la seva sorprenent petició. El món els mira. L’estilita ens mostra el viatge interior d’un home que, compromès amb la seva cerca íntima de coneixement, prendrà els camins més inesperats. Un oasi de lectura en temps frenètics.

Dimecres 10 de juny a les 18:30 h, l'escriptora i guionista alemanya Stefanie Kremser, va conversar amb Fe Fernández de la Llibreria L’Espolsada Llibres sobre el llibre Si aquest carrer fos meu.

 

 

Dimecres 3 de juny a les 18:30 h, l'escriptor català Jordi Lara va conversar amb Marina Porras de la Llibreria L'Ombra sobre el llibre Sis nits d'agost.

 

 

Dimecres 27 de maig a les 18:30 h, l'escriptor i periodista català, especialitzat en temes africans, Xavier Aldekoa va conversar amb Santi de Villa de la Llibreria Pati Blau Llibres sobre el llibre Indestructibles.

 

 

Dimecres 13 de maig a les 19 h va ser el torn de la traductora Marta Pera Cucurell i Mercè Pujadas, de la Llibreria Dòria Llibres, per conversar sobre la Trilogia de Holt, de Kent Haruf.

A l'eBiblio pots trobar: BendiciónAl final de la tarde i La canción de la llanura

 

Dilluns 11 de maig a les 18.30 h entre l’escriptora Marta Sanz i Gemma Barrufet, de la Llibreria A peu de pàgina, que parlaran sobre la darrera novel·la de Sanz, Pequeñas mujeres rojas

 

 

Dia 6 de maig a les 18.30 h la llibretera Isabel Sucunza, de la Llibreria Calders, i Dolors Udina, traductora de “La passió” i “Frankissstein” de Jeanette Winterson, van dialogar sobre l’obra de l’autora anglesa.

 

 

Dilluns 15 de juny a les 18:30 h, el dibuixant de Còmic Víctor Ibañez, conversarà amb Joanmi Iglesis de la Llibreria Yuyucomics de Granollers sobre la trajectòria i obra de l’autor.

 

 

Dilluns 15 de juny a les 18:30 h, el dibuixant de Còmic Víctor Ibañez, va conversar amb Joanmi Iglesis de la Llibreria Yuyucomics de Granollers sobre la trajectòria i obra de l’autor.

 

 

Els bibliobusos de la Diputació de Barcelona t’apropen els contes a casa i t'ofereixen virtualment propostes adreçades al públic familiar, hores del conte perquè els més petits passin més fàcilment aquestes setmanes. Et convidem a les activitats virtuals preparades per les nostres narradores cada dimarts tarda i dijous matí.

Aquestes activitats es faran a través del canal Instagram de la Xarxa de Biblioteques Municipals de la Diputació de Barcelona (@bibliotequesXBM).

Activitats programades: (Sessions de 30 minuts)

Comença la segona edició dels clubs de lectura virtuals de la Xarxa de Biblioteques Municipals, una iniciativa que té com a objectiu promoure la lectura i el diàleg a través de les noves tecnologies. Als clubs de novel·la negra, literatura catalana i ciència-ficció s’afegeixen els clubs de lectura LGTBIQ+, clàssics per pensar el món i literatura de distanciament.

La interacció entre lectors i conductors es farà a través de Tellfy, una app de comunicació instantània, i els continguts seran de l’eBiblio, el servei préstec de documents digitals del Sistema de Lectura Pública de Catalunya.

Per participar-hi, cal disposar d’un dispositiu mòbil (telèfon o tauleta) i seguir els passos següents:

– Instal·lar Tellfy en el dispositiu
– Crear un usuari a Tellfy
– Sol·licitar l’admissió al club a través de l’enllaç que trobareu clicant al títol de cada club.

Si has estat admès al club (les places són limitades) et donarem les instruccions per al préstec dels documents digitals que hauràs de llegir.

Els clubs tindran una durada d’un mes, durant el qual es comentaran dues obres, una cada dues setmanes. La dinàmica per a cada llibre serà semblant a la dels clubs de lectura presencials: en un primer moment, a través d’un vídeo i amb el suport d’altres documents, el conductor  donarà pautes, orientacions i claus de lectura; després, durant el període de lectura, els participants podran exposar els seus dubtes o comentaris a través de la plataforma de comunicació; finalment, els lectors i el conductor es trobaran per videoconferència per fer el comentari final de l’obra.

Per formar part d’alguna d’aquestes comunitats lectores cal inscriure’s en algun dels grups disponibles (en l’acceptació de sol·licituds es prioritzarà que un major nombre de persones puguin formar part d’un dels clubs de lectura):

Club de lectura virtual de novel·la negra - Places exhaurides!!!

A càrrec de Sebastià Bennasar que comentarà les obres “Dos taüts negres i dos blancs” de Pep Coll (Editorial Proa) i “Galveston” de Nick Pizzolato (Editorial Salamandra)

Inici del club de lectura: dimarts 2 de juny.
Primera trobada virtual: dilluns 15 de juny, a les 18:30 h
Segona trobada virtual: dilluns 29 de juny, a les 18:30 h

Clubs de lectura virtual de literatura catalana - Places exhaurides!!!

A càrrec de Mercè Carrillo que comentarà les obres “Maletes perdudes” de Jordi Puntí (Editorial Empúries) i “La felicitat” de Lluís-Anton Baulenas (Edicions 62)

Inici del club de lectura: dimarts 2 de juny
Primera trobada virtual: dimarts 16 de juny, a les 18:30 h
Segona trobada virtual: dimarts 30 de juny, a les 18:30 h

Club de lectura virtual de ciència-ficció - Places exhaurides!!!

A càrrec d’Inés Macpherson que comentarà les obres “Podemos fabricarte” de Philip K. Dick (Editorial Minotauro) i “Un món feliç” d'Aldous Huxley (Editorial Labutxaca).

Inici del club de lectura: dimecres 3 de juny
Primera trobada virtual: dimecres 17 de juny, a les 18:30 h
Segona trobada virtual: dimecres 1 de juliol, a les 18:30 h

Club de lectura virtual LGTBIQ+ - Places exhaurides!!!

A càrrec de Montse Barderi que comentarà les obres “Camí d’anada i tornada” d’Emma Vilarasau i Montse Barderi (Editorial Columna) i “Memòries d’Adrià” de Marguerite Yourcenar (Editorial Proa).

Inici del club de lectura: dimarts 2 de juny.
Primera trobada virtual: dilluns 15 de juny, a les 18:30 h
Segona trobada virtual: dilluns 29 de juny, a les 18:30 h

Inscripcions: tfy.to/bibliotequesxbm/lgtbiq

Club de lectura virtual de clàssics per pensar el món - Places exhaurides!!!

Llegirem obres de tots els temps que a més a més de ser, precisament, clàssics, gran literatura, també ens ajudaran a reflexionar sobre temes que ressonen de forma especial en la nostra època; a pensar i entendre millor el món en el que vivim.

El 1944, Newark, una població dels Estats Units d’Amèrica, pateix una epidèmia de polio. Una malaltia que amenaça els més joves amb la mutilació, la incapacitat i fins i tot la mort.

La història d’una epidèmia per pensar també en la nostra època marcada pel coronavirus.

“Siddharta” retrata les aventures que viu un jove hindú en el seu camí de coneixement. El relat d’una il·luminació, també.

La historia al·legòrica d’una recerca per pensar en què posem de valor i en altres maneres d’entendre i viure la vida.

A càrrec d’Uri Costak que comentarà les obres “Némesis” de Phillip Roth (Literatura Random House) i “Siddhartha: una composició índia” de Hermann Hesse (Editorial labutxaca).

Inici del club de lectura: dimarts 2 de juny.
Primera trobada virtual: dimarts 16 de juny, a les 18:30 h
Segona trobada virtual: dimarts 30 de juny, a les 18:30 h

Club de lectura virtual de literatura del distanciament - Places exhaurides!!!

A càrrec d’Eudald Espluga que comentarà les obres “Mi año de descanso y relajación” d’Ottessa Moshfegh (Alfaguara) i “Teoria general de l’oblit” de José Eduardo Agualusa (Edicions del Periscopi).

Inici del club de lectura: dimecres 3 de juny.
Primera trobada virtual: dimecres 17 de juny, a les 18:30 h
Segona trobada virtual: dimecres 1 de juliol, a les 18:30 h

1920x2020 al mirall” vol analitzar els fets més destacats de la dècada dels vint del segle passat i algunes analogies amb la situació actual al món.  

La dècada dels anys 20 del segle passat va ser un temps convuls, marcat per la política, la violència i la crisi econòmica; però van ser també anys de canvis i revolucions com ara la popularització del cinema, el naixement d'escriptors destacats de la ciència-ficció, l’auge del feixisme o l’arribada del sufragi femení.

La Xarxa de Biblioteques Municipals han programat un gran nombre de propostes divulgatives per a tots els públics amb la finalitat de recordar aquell fecund període de la nostra història recent. Aquestes xerrades es faran a través del canal de Youtube de la Xarxa de Biblioteques Municipals.

Programació:

Dia 25 de juny a les 18:30 h Xerrada "Feminisme i LGTBI a la ciència-ficció". A càrrec de Plataforma Blanc i Negre. 

Pel seu caràcter proper a la ‘subcultura’, la ciència-ficció s’ha dedicat sovint a col·lectius marginals i outsiders. En el camp del feminisme cal destacar autores com Ursula K. Le Guin, Margaret Atwood (El conte de la criada) o Marge Percy. Pel que fa a les múltiples identitats de gènere i opcions sexuals alternatives, la ciència ficció hi ha dedicat la seva atenció des dels anys 60 amb obres com Venus més X de Theodore Sturgeon. Aviat s’incorporaran autors obertament homosexuals com Joanna Russ o Samuel R. Delany que reivindiquen fortament aquesta temàtica. En cinema destaca per la seva originalitat i capacitat transgressora The Rocky Horror Picture Show, un homenatge a la ciència ficció de la RKO amb uns personatges extraterrestres bisexuals i transvestits.

Dia 29 de juny a les 18:30 h Xerrada "Història & crispetes: Imaginaris africans a través del Cinema 1920-2020". A càrrec de l'Albert Farré i Rafael Crespo del Centre d'Estudis Africans  i Interculturals (CEAi). 

Taller sobre la imatge del continent africà reproduïda pel cinema. L'any 1920, en plena postguerra, els imperis europeus intensifiquen l'enviament de colons a les seves colònies africanes, on s'han generat expectatives d'una vida millor. Un segle més tard són africans i africanes qui emprenen el viatge cap a Europa per aconseguir allò que el seu lloc d'origen no els pot oferir. Debatrem com el cinema ha reflectit aquests dos fluxes de població entre Europa i Àfrica, i de ben segur que ens sorprendrem de la pervivència d'imaginaris colonials dècades després de la fi del colonialisme.  

Xerrades anteriors:

Dia 18 de juny a les 18:30 h Espectacle de Poetry Slam “Por + Poesia = R(evolucions)”. A càrrec de l'artista i comunicadora Crisal Rodríguez.

En un moment com l’actual on creixen els discursos de por, d’odi i de visió, on el feixisme torna a allargar la seva ombra  amenaçant amb retallar els nostres drets i els nostres somnis…. la poesia és una arma carregada de futur. Una arma que en lloc de silenciar veus  les amplifica. I en lloc de treure vida la dona. 

 

Dia 16 de juny a les 18:30 h Xerrada “El Repertori Iconogràfic, retrat d’un país”. A càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell.

Crear un gran arxiu fotogràfic del patrimoni monumental espanyol amb la voluntat de catalogar-lo, difondre’l i evitar-ne l’espoli a què es veia sotmès. Aquest era l’objectiu del Repertori Iconogràfic d’Espanya que va generar un seguit de confluències entre el poder polític, l’ econòmic i el cultural de la Catalunya dels anys 20 del segle passat. Per catalogar però calia documentar i per documentar s’havia de fotografiar. Adolf Mas, fotògraf de gran prestigi de BCN, i Jeroni Martorell, director del Servei de Conservació i Catalogació de Monuments de la Diputació de BCN es van encarregar de retratar tot
un país.

Dia 11 de juny a les 18:30 h Xerrada "Mirada a l'art vanguardista en les arts plàstiques: 1920/2020". A càrrec de Mónica Marañón, professora d'història i art contemporani.

Una visió comparativa entre les avantguardes de la dècada dels anys vint del segle XX i l'art emergent de la nostra dècada. Farem un repàs dels esdeveniments artístics que van marca aquells anys i veurem com els artistes reflectien la societat a les seves obres. Comptarem amb el testimoni d'un artista emergent, dels nostres dies, per establir relacions entre les dues èpoques. 

Dia 4 de juny a les 18:30 h Xerrada "La dona: cultura i esports als anys 20". A càrrec de Maria Carme Roca, autora, entre d’altres títols, de La noia del club.

Els anys 20 van suposar el despertar esportiu i cultural de les dones, que amb la seva empenta van canviar la societat que els havien assignat i es van atrevir a decidir per a elles mateixes. Maria Carme Roca ens proposa un viatge a la seva novel·la La noia del club, protagonitzada per una nedadora pionera, i també per la rebotiga de la història: les dones reals que va conèixer mentre l’escrivia, la fundació d’entitats pioneres, com el Club Femení d’Esports i les connexions entre aquelles primeres esportistes i les actuals, que també lluiten per la seva visibilitat i els seus drets.

Dia 28 de maig a les 18:30 h Xerrada "Frank Herbert i la crisi mediambiental". A càrrec de Plataforma Blanc i Negre. Enllaç a Youtube

La novel·la Dune (1965) de Frank Herbert es centra en un món absolutament desert, habitat per una societat que al llarg de generacions pretén canviar el clima a través d’un ús racional i científic dels limitats recursos de què disposen.

La transformació total d’un ecosistema és un tema que es planteja repetidament en aquesta època amb l’aparició de les primeres veus que denuncien les conseqüències no desitjades de la societat industrial sobre la Terra. Cal destacar que en aquest període es van dur a terme diverses transformacions globals, com per exemple, la conquesta de terres desèrtiques per a l’agricultura en l’estat d’Israel. En aquest cas, la preocupació mediambiental incorporava un clar compromís de Herbert amb la temàtica de l’obra, ja que ell mateix vivia amb la seva família en una granja autosuficient. 

Dia 21 de maig a les 18:30 h Xerrada "El pistolerisme anys 20, 100 anys de violència sindical". A càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell. Enllaç a Youtube

La idea és aprofundir en el fenomen del pistolerisme que va néixer en un moment que es lluitava a peu i a cavall per defensar els drets laborals. Perquè ara fa 100 anys se’n van obtenir molts, de drets laborals. I ara, se n'estan perden de drets malaguanyant el que ara fa 100 anys moltes persones s’hi van jugar i perdre la vida per aconseguir-los. Com Salvador Seguí, El Noi del Sucre, el líder anarcosindicalista, amic del president Companys que va ser assassinat per ordre de Ramon Sales, del sindicat lliure. Sabíeu que tots tres eren de la comarca de l’Urgell i que es coneixien de petits? És una apassionant coincidència que ben bé dóna x 1novel·la! I sabíeu que llavors hi va haver una col·laboració empresarial amb les forces de seguretat de l'Estat per reprimir les vagues i els moviments obrers? I que abans, com ara, també hi van haver presos polítics que van ser alliberats pel govern? És la trista, crua i amarga realitat dels anys 20.

Dia 14 de maig a les 18:30 h Xerrada Ray Bradbury i la distopia. A càrrec de Plataforma Blanc i Negre.  Enllaç a Youtube

Ray Bradbury (com Aldous Huxley i George Orwell) el tindríem al bàndol dels autors de ciència ficció ‘pessimistes’. Especialment en el seu treball Fahrenheit 451, Bradbury ens dibuixa un món terriblement repressiu on tots els ciutadans estan fortament vigilats i controlats, la cultura és fortament perseguida (el propi títol de l’obra fa referència a la temperatura d’incineració del paper).

Aquesta obra ens avisa de diversos perills que avui, en ple segle XXI, són més vius que mai. 

Dia 12 de maig a les 18:30 h  Xerrada la garçonne, l'obrera tèxtil i algunes dones catalanes úniques dels anys 20. A càrrec de  Montse Barderi, escriptora i especialista en estudis de gènere. Enllaç a Youtube.

T'emmarcarem el moment històric i social per presentar-te dues precursores dels anys 20: Carme Karr i Cèlia Suñol. Parlarem de les diferents facetes que van conrear, la primera com a periodista, escriptora, musicòloga i precursora del feminisme català. I la segona com a novel·lista a la qui cal redescobrir. Una xerrada amena, participativa, divulgativa i documentada, feta amb suport audio- visual per endinsar-nos en dues escriptores que cal recuperar i posar en valor. 

Dia 30 d'abril a les 18:30 h Xerrada Els anys vint a la taula: vint plats catalans nascuts ara fa cent anys . A càrrec de la periodista Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia i escriptora. Enllaç a  Youtube

Els anys 20 també van ser bojos i convulsos a taula. Va ser l’època daurada de la restauració pública, el temps dels grans restaurants afrancesats, però també dels primers restaurants italians. Els catalans vam fer nostres les receptes italianes que acabaven d’arribar: els macarrons, els canelons. També van aparèixer els primers receptaris: el d’Ignasi Domènech (1924). El suís José Rondissoni va començar a impartir classes de cuina a l’Institut Català de la Dona. Totes aquestes influències van arribar a les taules catalanes en forma de plats nous, o plats de sempre revisitats. En aquesta xerrada repassarem els 20 plats que es menjaven llavors i trobarem semblances i diferències amb els que mengem avui dia. Per poder seure a taula coneixent la fascinant història dels ingredients i de la manera de cuinar-los. 

Durant la trobada la periodista especialitzada en gastronomia va descobrir les curiositats del nostre receptari i va respondre en directe totes les preguntes que li van fer arribar els usuaris durant la xerrada.

Dia 7 de maig a les 18:30 h Xerrada Issac Asimov: utopia i robòtica. A càrrec de Plataforma Blanc i Negre.  Enllaç a Youtube

Isaac Asimov és un autor que dins del gènere de la ciència-ficció hem de situar entre els ‘optimistes’.
En la seva saga Fundació se’ns mostra l’intent de construir un món ideal a partir dels estralls de l’antic imperi espacial amb molts paral·lelismes amb el règim Nazi. En aquestes narracions anirem veient les propostes d’Asimov per crear un món ideal i quins són els perills interns i externs que ha d’afrontar aquesta societat ideal per seguir essent-ho.

Fortament entremesclat amb aquesta saga tenim els seus personatges robot els quals veia d’una manera fortament positiva i als que va proposar que seguissin en tot moment ‘les tres lleis de la robòtica’, assegurant així una coexistència harmoniosa amb la humanitat. 

 

Dia 16 de juny a les 18:30 h Xerrada “El Repertori Iconogràfic, retrat d’un país”. A càrrec de l'escriptor i periodista Martí Gironell.

Crear un gran arxiu fotogràfic del patrimoni monumental espanyol amb la voluntat de catalogar-lo, difondre’l i evitar-ne l’espoli a què es veia sotmès. Aquest era l’objectiu del Repertori Iconogràfic d’Espanya que va generar un seguit de confluències entre el poder polític, l’ econòmic i el cultural de la Catalunya dels anys 20 del segle passat. Per catalogar però calia documentar i per documentar s’havia de fotografiar. Adolf Mas, fotògraf de gran prestigi de BCN, i Jeroni Martorell, director del Servei de Conservació i Catalogació de Monuments de la Diputació de BCN es van encarregar de retratar tot
un país.

 
 

Gianni Rodari (1920-1980) va ser un escriptor i pedagog italià reconegut a tot el món com a un dels pares de la creativitat moderna, en haver sistematitzat el procés creatiu.

L'aniversari del seu naixement és el moment idoni per recordar la seva tasca com a mestre i per fer-nos ressò de les tècniques de creativitat que emprava a les seves classes. La imaginació, els jocs amb paraules, el valor de l'error, l'increïble binomi fantàstic per a crear històries... tot un llegat adreçat a fomentar la creativitat unida amb el gaudi.

La Xarxa de Biblioteques Municipals han programat un gran nombre de propostes divulgatives pel públic infantil i familiar amb la finalitat de recordar al maestre de la creativitat, Rodari. Aquestes xerrades es faran a través de la plataforma Zoom.

Programació d'activitats:

Activitats realitzades:

Dia 20 de juny a les 11 h Taller "Un contacontes inventat". A càrrec de Crisal Rodriguez, artista i comunicadora, impulsora del projecte d'innovació cultural Con.Ciencia amb especialistes en la producció de literatura oral i poesia escènica (poetry slam) i experiències de divulgació científica (art-ciència). La transdisciplinarietat i la curiositat per abordar grans dilemes universals són el seu ADN nuclear.

Un contacontes  diferent, on les pròpies criatures decidiran com es va desenvolupant (i com acaba!) l’obra. A partir de contes escollits de Gianni Rodari, ens sorprendrem amb la creativitat que desperta en les més petites i petits i narrarem el nostre propi conte

Destinataris: Públic familiar amb infants a partir de 4 anys.

Dia 30 de maig a les 11 h Taller "Com contar un conte: Fins a on saps contar?". A càrrec de David Anguera, cantant i actor a “Peter Pan”, “ Bon Nadal Mr.Scrooge i “la Rambla de les Floristes” entre moltes altres, expert en versificació ens ensenya dicció i com hem de dir el vers de forma natural.

Taller d’expressió oral per narrar contes de manera emocionant

"Gianni Rodari va escriure els contes més estrafolaris, divertits i enginyosos que mai s'han escrit. Però... com s'explica un conte? Treu el narrador que portes dins! Coneixeràs com es domina el fraseig, el ritme, les veus dels personatges, l'emoció, l'expectativa... mentre descobreixes l'increïble món de Gianni Rodari".

Destinataris: Públic familiar amb infants a partir de 8 anys.

Dia 6 de juny a les 11 h Taller "Poesia que fa fort!. Taller de vers i dicció". A càrrec de David Anguera, cantant i actor a “Peter Pan”, “ Bon Nadal Mr.Scrooge i “la Rambla de les Floristes” entre moltes altres, expert en versificació ens ensenya dicció i com hem de dir el vers de forma natural.

Taller per gaudir de la poesía. Amb en Gianni Rodari, jugarem amb les paraules i aprendrem a recitar de manera clara i entenedora els seus poemes.

Destinataris: Públic familiar amb infants a partir de 8 anys

Dia 20 de juny a les 11 h Taller "Un contacontes inventat". A càrrec de Crisal Rodriguez, artista i comunicadora, impulsora del projecte d'innovació cultural Con.Ciencia amb especialistes en la producció de literatura oral i poesia escènica (poetry slam) i experiències de divulgació científica (art-ciència). La transdisciplinarietat i la curiositat per abordar grans dilemes universals són el seu ADN nuclear.

Un contacontes  diferent, on les pròpies criatures decidiran com es va desenvolupant (i com acaba!) l’obra. A partir de contes escollits de Gianni Rodari, ens sorprendrem amb la creativitat que desperta en les més petites i petits i narrarem el nostre propi conte

Destinataris: Públic familiar amb infants a partir de 4 anys.

Inscripcions: https://formularis.diba.cat/diba/contacontes-inventat-narracio-interactiva

Data de creació: 08/05/2020 Última actualització: 06/07/2020

Veure més activitats