Fons especials

Espai Món Laboral
Esteu buscant feina? Teniu dubtes sobre el vostres drets laborals? Voleu emprendre? Amb l'objectiu de donar suport al desenvolupament professional de les persones, la biblioteca Elisenda de Montcada ofereix el seu centre d'interès en Món Laboral. Aquest centre d'interès reuneix tot tipus de materials sobre cerca de feina, preparació d'oposicions, mercat de treball, psicologia laboral, gestió empresarial i emprenedoria. 
 
A més, cada dimecres al matí, a partir de les 10h, un tècnic del Servei Local d'Ocupació resoldrà els vostres dubtes i atendrà visites personalitzades a la mateixa biblioteca. 
 
Els recursos de que posem a la vostra disposició us ajudaran a preparar-vos per superar totes les fases que implica el procés de buscar una feina: entendre el mercat laboral, aprendre a avaluar les nostres capacitats i treure'n el màxim profit, conèixer les millors tècniques per redactar currículums i cartes de presentació, donar la millor impressió a les entrevistes de treball, millorar els nostres resultats a les proves psicotècniques, oposicions... També és d'especial interès la informació relativa a la creació de d'empreses i oportunitats de negoci i els recursos orientats a trobar feina a l'estranger.
 
A més, a la biblioteca també oferim materials i cursos d'autoaprenentatge per millorar la formació en temes com els idiomes o la informàtica, per exemple. Disposem d' accés a internet i d'eines d'ofimàtica, de tal manera que disposem de les eines per buscar a les borses de treball en línia, elaborar candidatures i enviar-les a les empreses. La finestra a internet obre multitud de possibilitats de coneixement i formació essencials per millorar les nostres perspectives professionals. Des de la biblioteca també elaborem guies de lectura i de recursos electrònics que ens permeten estar al dia de totes les novetats en aquestes qüestions. Sense oblidar les vies de recerca de feina més tradicionals, com poden ser les seccions de treball dels diaris.
 
I és que conèixer tots els mitjans al nostre abast per assolir el nostre objectiu és primordial, des de saber aprofitar la informació que ens ofereix el nostre entorn més proper, fins a aprendre a promocionar-nos a través de les xarxes socials. 
 
De fet, els constants canvis tecnològics i socials fan que la formació continua sigui una exigència en molts àmbits professionals, no només en el moment de buscar feina. Avui dia és molt útil reconèixer les demandes del mercat laboral per poder donar resposta a les noves necessitats i aconseguir una feina amb futur. Per totes aquestes raons us convidem a visitar-nos i a treure el màxim profit dels recursos que posem al vostre abast.
 
Per concertar visites: 
 
Servei Local d'Ocupació
 
C/Alt de Sant Pere 73
 
Tel. 93 564 85 05
 
 
L'espai està classificat en dotze blocs temàtics:
 
- Tests psicotècnics
- Pel·lícules
- Temaris d'oposicions
- Cerca de feina
- Mercat de treball
- Psicologia Laboral
- Gestió empresarial
- Emprenedoria
- Legislació laboral
- Comptabilitat
- Procés de selecció
- Màrqueting
 
 
Informació complementària:

Podeu consultar tota la informació i recomanacions de les biblioteques sobre món laboral al prestatge virtual

Temes: Món laboral, Economia i consum, Comerç, Economia, Empreses, Indústria
Etiquetes: món laboral, cerca de feina