Fons especials

Gènere negre

Secció especialitzada de la biblioteca Joan Oliva i Milà on pots trobar tot el que té relació amb el gènere negre i policíac. Aquest espai és referent d'aquest gènere a la comarca del Garraf i amb aquesta intenció alimentem aquest fons de manera constant amb les darreres novetats i amb els suggeriments dels usuaris.

A la Sala d'Adults de la Biblioteca trobaràs novel·les, biografies i llibres temàtics. A la Sala de Fonoteca, material divers com pel·lícules, còmics, informació sobre actors, directors i altres incògnites que s'hauran d'anar descobrint.

Els aficionats al gènere negre a més de bons lectors sou curiosos, i per ajudar-te a esbrinar en el fons de la biblioteca al bloc de les biblioteques de Vilanova, Llibres i méspots trobar informació, actualitat, guies de lectura sobre el gènere negre...

La Xarxa de Biblioteques Negres (Joan Oliva i Milà de Vilanova i la Geltrú, La Bòbila de l'Hospitalet de Llobregat, Montbau de Barcelona i Biblioteca Districte 6 de Terrasa) va realitzar a l'any 2012 la seva primera publicació col·lectiva on es recollia la novel·la negra i policíaca publicada aquell any i  també altres esdeveniments. Aquesta proposta bibliogràfica s'anirà actualitzant cada any.

Collita 2019

Temes:
Etiquetes: