Avantatges del carnet

Teatre Tantarantana
Teatre Tantarantana

T'ofereix 1 € de descompte en els espectacles infantils i un 25% de descompte en els espectacles per a adults. Venda d'entrades a les taquilles del teatre.

 

LOS NIÑOS OSCUROS DE MORELIA
Del 2 al 20 de gener - Col·loqui postfunció el 18 de gener 
8 de gener. Col·loqui postfunció divendres 18 de gener.

CIA NIGREDO

Després de viatjar en forma de traduccions, publicacions, lectures dramatitzades i altres posades en escena per Colòmbia, Xile, Mèxic, Grècia i Turquia, l’obra, concebuda per i per a Nigredo, arriba a Barcelona en el seu muntatge original. Després de tres reposicions durant l’última temporada a Madrid i una petita gira sostinguda per Teatre Tantarantana, estem il·lusionats amb l’aterratge de la peça a Barcelona, ciutat protagonista en l’obra, i des de la qual va partir l’expedició de nens republicans al voltant de la qual gira el text. Albert Tola.

 

Durant la Guerra Civil, en un vaixell ple de nens exiliats que navega cap a la ciutat de Morelia, Mèxic, dos adolescents celebren jocs mortals per a tractar d’evadir-se del seu context per mitjà del fantasiós i macabre món que han creat entre els dos.

En els jocs, emergeix la terrible quotidianitat de la vida dels 454 nens del vaixell, així com, per mitjà d’un fosc mecanisme, la premonició del que els espera: el franquisme, l’oligarquia derivada de la transició, la corrupció contemporània, els maltractaments de l’orfenat en l’exili, les cartes dels pares penedits, les històries de les víctimes del director de l’internat, un hispanòfob antirepublicà.

Durant aquests jocs, a poc a poc, les veritables necessitats i intencions dels dos nois reclamen el seu espai.

 

 

 

 

ESPECTACLE EN CASTELLÀ | 80 MINUTS

Adreça: Carrer Les Flors, 22
Tel.: 934 417 022
Àmbit: Teatres
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)