Avantatges del carnet

Teatre Tantarantana
Teatre Tantarantana

T'ofereix 1 € de descompte en els espectacles infantils i un 25% de descompte en els espectacles per a adults. Venda d'entrades a les taquilles del teatre.
 

ATLÀNTIDA 92 (un espectacle que fa aigües)
Del 23 d'abril al 12 de maig - Un espectacle del Cicló8 de gener. Col·loqui postfunció divendres 18 de gener.

CIA EL MARTELL – dins de #ElCicló (projecte de suport a la creació amb 5 companyies)

Atlàntida 92 (un espectacle que fa aigües) és una reflexió, a través del poema èpic L’Atlàntida, de Jacint Verdaguer, i de la Barcelona de l’any 1992, sobre com cada cop que, al llarg de la història, ha existit una disputa territorial, s’ha produït també una disputa pel relat, és a dir, per allò que aquell territori significa. És, per tant, també, una reflexió sobre la importància d’allò que es pot dir i el que no. Perquè qui té el relat té el poder.

Benvolgudes veïnes i benvolguts veïns:

Amb motiu de la final de la Copa d’Europa entre Barça i Sampòria d’aquest any ’92, ens plau convidar-vos a viure, plegats, aquesta efemèride que innaugurà, segur, una etapa triomfal per aquesta Barcelona que es prepara per a viure amb il.lusió uns Jocs Olímpics que determinaran, segur, la nostra identitat col·lectiva com a barcelonins i com a catalans! I és que tota la ciutat i el país són un clam esperant-los! Bé, i si no és així, a qui li importa, de fet? Ho explicarem com ens donia la gana. Perquè com deia el mateix Mossèn Cinto: Entre un burro i un ase, només un dels dos passarà a la història.

En fi, que som i serem
I, parlant de Mossèn Cinto, esperem que, tot plegat, no ens enfonsi.

A 20 de maig de 1992.
Atentament, l’Associació de veïns.


ESPECTACLE EN CATALÀ | 65 MINUTS


ORATIONIBUS #SR
Del 25 d'abril al 5 de maige gener. Col·loqui postfunció divendres 18 de gener.

Centaure Produccions

 

T’ho confesso: la major part de lo que en diuen les conquistes del progrés, no em sedueixen ni m’agraden. La majoria d’invents s’apliquen a màquines de matar. La maquinària moderna ha sembrat el descontent a tots els obrers de la terra.

Aquest progrés tan numèric ha servit per enlairar les mitjanies. Ha servit per disfressar-se de genis els homes que saben aprendre llibres i recitar-los als tontos com si fossin cosa pròpia. Ells ens han tret la major part de les creences, i no els hi agraïm per res.

Al contrari, reneguem de la seva memòria i creiem que, si no vénen altres idees modernes que procurin el benestar de l’esperit com fins ara s’han cuidat dels egoismes del cos, més valia no omplir-los d’una cultura que mata les il·lusions sense fer néixer esperances. Santiago Rusiñol.

 

ESPECTACLE EN CATALÀ | 75 MINUTS

Adreça: Carrer Les Flors, 22
Tel.: 934 417 022
Àmbit: Teatres
Municipi: Barcelona
Més informació
Mitjana (0 Vots)