Els anys 20 a la taula

El programa d’efemèrides «1920x2020 al mirall», que vol analitzar els fets més destacats de la dècada dels vint del segle passat, com ara l’auge del feixisme, la popularització del cinema o l’arribada del sufragi femení, presenta  la cuina catalana als anys vint, justament fa un segle es van començar a cuinar plats que encara avui mantenim, entre altres els canelons, la sarsuela o el capó farcit.

En aquest monogràfic trobaràs un vídeo on la Trinitat Gilbert ens explica la cuina catalana de principis de segle XX i una selecció de llibres sobre la història de la cuina catalana.

Trinitat Gilbert, periodista especialitzada en gastronomia i en educació, escriu per al diari ARA, on coordina la informació sobre alimentació. També col·labora a SER Catalunya, al programa Aquí amb Josep Cuní, en què parla sobre la història d'una plat cada divendres. Ha escrit llibres sobre alimentació familiar ("A la taula i al llit, al primer crit") i és professora de periodisme gastronòmic a la Universitat de Barcelona-CETT.

 

  Més cerques al catàleg Aladí:

  També et pot interessar:

  Vés al prestatge:

Data de creació 30-04-2020 Última actualització 14-06-2021