Clubs de lectura

Club de lectura

El Club de lectura de la biblioteca Antoni Pladevall i Font es reuneix mensualment la darrera setmana del mes. Bàsicament es llegeixen novel·les de temàtica ben diversa. La tertúlia la condueixen diferents persones externes a la biblioteca, en general professors de literatura o especialistes en l'autor. El Club de lectura el condueixen diferents persones de la comarca o si s'escau alguna persona especialista en l'autor que es llegeix. . Com a pròposit, cada any es llegeix un clàssic, ja sigui de la literatura catalana o universal.

Per tractar d'altres gèneres, cada mes d'abril també es llegeix un llibre de poemes dins el projecte Abril poètic de la biblioteca i, al llarg de l'any també es llegeix una obra de teatre dins la campanya Llegir el teatre que permet als membres del Club de Lectura poder assistir a la representació de l'obra teatreal al TNC.

Amb els clubs de lectura de la comarca es comparteix una sessió dedicada a la salut mental durant el mes d'octubre i també el Club del llibre que es duu a terme el mes de maig.

El Club de lectura també ofereix la possibilitat de gaudir de rutes literàries de les obres que les llegeixen i d'assitir a la Trobada de Clubs de Lectura que organitza la Xarxa de Bilbioteques Municipals

Els objectius del Club de lectura són bàsicament compartir la lectura i descobrir nous gèneres i nous escriptors. 

Al llarg d'aquests anys han assistit al Club de Lectura de la Biblioteca de Taradell autors com Isabel-Clara SImó, Emili Teixidor, Maria Barbal, Jaume Cabré, LLuís-Anton Baulenas, Blanca Busquets, Jordi Puntí, Pep Coll, Imma Monsó, Ramon Solsona...

Els llibres del Club de lectura es demanen a altres biblioteques a través del servei de Préstec Interbiliotecari i s'acompanyen d'un punt i d'una guia de lectura.

El Club de lectura és gratuït i no cal inscripció.

  • Adults