Clubs de lectura

Llegir el teatre

Llegir el Teatre és el club  de lectura de teatre de la Biblioteca  Central.

 

Les obres que llegim són escollides i programades pel Teatre Nacional de Catalunya i pel Teatre La Colmena.

 

A les trobades del club, parlem sobre els textos de teatre escollits i comentem els aspectes més interessants de cadascun d’ells, amb l’ajuda de l’Andreu Banús, director del Teatre La Colmena de Santa Coloma.

 

A més, us proposem assistir tots junts a una de les funcions de cada obra llegida per descobrir si la seva posada en escena que veurem correspon a les impressions recollides durant la tertúlia.

 

Entrades al Teatre: Els participants del club gaudiran d’un descompte del 15% en el preu de les entrades als espectacles al TNC, i d’un preu fix de 4 € per les entrades a La Colmena.

 

Funcionament: Per participar en el Club cal inscripció prèvia. D’octubre a maig, llegirem 7 textos teatrals escollits que us prestem a la Biblioteca Central. Les tertúlies tenen lloc els dilluns a les 19h

 

Normativa: La participació en el club és totalment gratuïta. El club està pensat per a que assistiu a totes les sessions previstes. Si no podeu assistir-hi, preguem ens ho comuniqueu. En  cas de no assistència a tres sessions consecutives, considerarem que deixeu la vostra plaça.

 

 

Cal inscripció prèvia. Modera; Andreu Banús
  • Adults

Data d'actualització: 25/09/2019

Mitjana (0 Vots)