Clubs de lectura

Llegir el teatre

Llegir el teatre és el club de lectura per descobrir noves facetes com a espectador a partir de la lectura de textos dramàtics seleccionats i assistir a la seva posada en escena.

 

En col·laboració amb el Servei de Bibloteques de la Generalitat, el Teatre Nacional de Catalunya, el Teatre Sagarra i les companyies colomenques La Colmena i Carro de Baco.

 

Aquesta temporada estem molt contents, el Teatre Lliure s'incorpora a la programació de Llegir el Teatre.

 

Funcionament:

 

D'octubre a juny llegirem i veurem 8 obres de teatre escollides. Els textos teatrals els podreu agafar en préstec a la Biblioteca Central.

 

El divendres anterior a la trobada mensual anem al teatre per veure l'obra escollida.

 

El dimecres següent ens trobem a la biblioteca a les 19h per comentar el text i la posada en escena amb l'ajuda de l'Andreu Banús, director del Teatre La Colmena.

 

Normativa:

 

Participació: L'assistència a l'activitat és totalment gratuïta. El club està pensat per a que assistiu a totes les tertúlies de la temporada. L'assistència al teatre amb el grup és opcional.

 

En cas de no assitència puntual: us demanem que ens ho comuniqueu amb la màxima antelació per correu electrònic o trucant a la biblioteca.

 

Baixes: El club de lectura té places limitades. En cas de no assistència a tres sessions consecutives sense avisar, considerarem que deixeu la vostra plaça disponible.

 

Entrades al Teatre, els participants del club gaudiran d'un descompte especial a les entrades a les obres escollides. Caldrà reservar prèviament les entrades a la biblioteca.

 

Inscripcions: Cal que ompliu aquest FORMULARI, i us enviarem un correu electrònic de confirmació el mes aviat possible.

 

 

 

 

 

           
        19/5/2023 24/5/2023

Cal inscripció prèvia. Modera; Andreu Banús

  • Adults