Clubs de lectura

Espais de Lectura

Espais de lectura per a adults és un espai per a l'aprenentatge i l'accés a la literatura i, més enllà, a tots els àmbits de la cultura i el coneixement. Un punt de trobada i de diàleg on comentar les lectures seleccionades i l' impacte que han causat en els que hi participen; on tots aquells que ho desitgin puguin participar del plaer de la lectura, enriquida amb les aportacions dels diferents especialistes i conductors de cadascuna de les tertúlies així com de les propies visions dels participants.

Espais de lectura és una activitat organitzada per la Biblioteca Municipal de les Franqueses que es duu a terme el primer dijous de cada mes, de gener a maig i d' octubre a desembre, de 18.00 h a 19.30 h. L' activitat resta oberta a tothom.

 

2021:

  • 4 de novembre: Alegría, de Manuel Vilas.(Tertúlia literària amb la presència de l’escriptor). LLoc: BIblioteca de Bellavista.

  • 10 de desembre: Boulder, d’Eva Baltasar.(Tertúlia literària amb la presència de l’escriptora). Lloc: BIblioteca de Corró d'Avall.

Club de Lectura obert a tothom 

  • Adults

Data d'actualització: 25/10/2021

Mitjana (0 Vots)