Estel Solé

(Molins de Rei, 1987) és poeta, dramaturga i actriu. En el camp de la poesia, l’any 2011 va guanyar el premi Amadeu Oller amb l’obra Dones que somiaven ser altres dones (Galerada, 2011), Si uneixes tots els punts (Galerada, 2013) és el seu segon llibre de poemes.

S’interessa per la dramatúrgia i es forma a l’Obrador Internacional de Dramatúrgia de la Sala Beckett amb diferents professors de reconegut prestigi nacional i internacional Animals de companyia, la seva primera obra de teatre, va passar de representar-se en cases particulars a fer una gira internacional per Amèrica Central (Guatemala, El Salvador, Santo Domingo i Mèxic). La peça, publicada per l’Editorial Comanegra, es va estrenar al Club Capitol de Barcelona on va estar en cartellera durant més de sis mesos. Milers d’espectadors l’han vist en els tres anys que fa que es representa.

Com a actriu ha treballat en cinema, teatre i televisió. També ha fet de col·laboradora en programes de Catalunya Ràdio i la Cadena Ser i, actualment, es poden llegir els seus articles al «Play», el suplement de cultura del diari Ara.

Si no puc volar (Rosa dels Vents, 2016) és la seva primera novel·la, que ha rebut una gran acollida de la crítica i del públic.

El 28 de març de 2017 va visitar la Biblioteca Josep Janés de l'Hospitalet de Llobregat.

Dedicatòria als usuaris (clica la imatge per ampliar)

A les biblioteques trobaràs:

Selecció de webs:

També et pot interessar:

Data de creació: 03/02/2017 Data de modificació: 05/05/2022